Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
10.9°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
9.6°C14.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.2°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
8 °C
7.9°C10.7°C
0 BF 87%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο!

Ο Αμερικανός τεχνικός Ρικ Πιτίνο, όχι μόνο συμφώνησε για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αλλά θα καθίσει και στον πάγκο της ομάδας σήμερα το βράδυ (9.00 μ.μ., NOVA) στο ΟΑΚΑ, στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, στο φινάλε του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα.

Χθες στη συνέντευξη Τύπου είπε: "Ήμουν χωρίς ύπνο για 36 ώρες, βλέποντας βίντεο. Είθισται οι προπονητές να κατηγορούν τους παίκτες και οι προπονητές τους παίκτες όταν χάνουν. Θα μπορούσα να έρθω εδώ και να πω ότι χρειαζόμαστε αλλαγές και νέους παίκτες ή να παίξουμε πιο σκληρά και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό ακριβώς, το δεύτερο θα κάνουμε. Δεν έχω κάποιο μαγικό ραβδί και δεν μπορώ να αλλάξω με μαγικό τρόπο τα πάντα. Πρέπει να έχουμε καλύτερες αποστάσεις στο γήπεδο, να κάνουμε πιο σκληρά σκριν. Δεν πρόκειται να μπούμε στο γήπεδο και να αρχίσουμε να πιέζουμε παντού, πρέπει απλώς να παίξουμε πολύ πιο σκληρά σε σχέση με το ματς με το Μιλάνο".

Και ο Ρικ Πιτίνο συνέχισε: "Οι ήττες είναι σαν καρκίνος, εξαπλώνεται. Πρέπει να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και να βελτιωθούμε, να παίξουμε πιο σκληρά, να γίνουμε πιο αποδοτικοί. Αυτοί οι τύποι είναι καλύτεροι απ' ό,τι δείχνουν. Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνονται καλά για τους εαυτούς τους και η δουλειά μου είναι να τους κάνω να αισθανθούν καλύτερα".

* Τα άλλα σημερινά ματς: 7.30 μ.μ. Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης, 9.30 μ.μ. Μπάγερν Μονάχου - Μπουντούσνοστ, 10.00 μ.μ. Γκραν Κανάρια - Ζαλγκίρις Κάουνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL