Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Η μεγαλύτερη νίκη του Παναθηναϊκού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Η μεγαλύτερη νίκη του Παναθηναϊκού

Το πολυτιμότερο φετινό γκολ του Παναθηναϊκού ήταν και το ωραίοτερο...

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το αήττητο στο Ολυμπιακό Στάδιο επικρατώντας με 1-0 του Ατρόμητου. Μια νίκη που κατέκτησε με το πάθος του, την ποιότητα του Μακέντα και την ικανότητα του Διούδη, που έπιασε πάλι πέναλτι.

Οι "πράσινοι", παρά τις ελλείψεις τους, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, είχαν την τύχη με το μέρος τους, αλλά δούλεψαν μεθοδικά και για το γκολ. Ήταν η πρώτη τους μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι όση εμπειρία κι αν τους λείπει αναπληρώνουν τα κενά με αυταπάρνηση και ψυχή. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός στο β' ημίχρονο και θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία.

Με... φόρα από τον θρίαμβο επί της Μίλαν, ο Ολυμπιακός είχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ουσιαστικά 90λεπτα της φετινής σεζόν κόντρα στη Λαμία (3-0). Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς, με κορυφαίους τους Φορτούνη και Νάτχο, δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για τον τίτλο, όσες πιθανότητες κι αν έχουν.

Άνευρη η ΑΕΚ στη Λάρισα, δίχως πνεύμα επιβολής, είναι τυχερή που δεν έχασε το παιχνίδι (0-0) κόντρα στην τοπική ομάδα, που είχε κλασική ευκαιρία στο 94' για να πάρει το τρίποντο. Ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα αποδεικνύει ότι είναι μια από τις φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα με τη νίκη του (1-2) επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Αστέρας διεύρυνε σε τέσσερις τις σερί νίκες, νικώντας με 2-1 και τον ΟΦΗ. Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη του νίκη (1-0) επί της Ξάνθης και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε βαθμολογική ανάσα επικρατώντας 3-1 του Πανιώνιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL