Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Παναθηναϊκός - Ατρόμητος αύριο στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Παναθηναϊκός - Ατρόμητος αύριο στο ΟΑΚΑ

Δύο ομάδες που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος. Η μεταξύ τους συνάντηση αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο (7 μ.μ., ΕΡΤ) ξεχωρίζει στους αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στο "πράσινο στρατόπεδο" γνωρίζουν ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους, λόγω και απειρίας, δεν θα μπορούν να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό το πρωτάθλημα. Έτσι, ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του αφήνουν πίσω ό,τι έγινε πριν μια βδομάδα στην Κρήτη, με στόχο να βγει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια. Ο Ατρόμητος προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, έχει πιο έμπειρη ομάδα, που σκοράρει εύκολα όταν βρει χώρους.

Σήμερα την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγουν οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (5.15 μ.μ., Nova) και Άρης - Παναιτωλικός (7 μ.μ., ΕΡΤ). Στο "Ζωσιμάδες" όλα είναι πιθανά. Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" προβάδισμα έχει ο Άρης.

Αύριο παίζουν: Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη (4 μ.μ., ΕΡΤ), ΑΕΛ - ΑΕΚ (5.15 μ.μ., Nova), Ολυμπιακός - Λαμία (7.30 μ.μ., Nova). Ενθουσιασμός και πανηγύρια στον Πειραιά μετά τη νίκη - πρόκριση επί της Μίλαν. Η Λαμία θέλει βαθμούς, αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην ΑΕΚ το "ταξίδι" στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Δύσκολη η αποστολή της στη Λάρισα. Μόνο νίκη θέλει ο Απόλλων κόντρα στη δυνατή Ξάνθη, αλλά πώς να την πάρει...

Απογοήτευση ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, όμως στο πρωτάθλημα δεν έχει χάσει ακόμη. Λογικά νικάει και τη Δευτέρα (7.30 μ.μ., Nova) στη Βοιωτία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL