Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.8°C26.6°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
26 °C
24.2°C27.9°C
4 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.7°C25.9°C
4 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.3°C24.7°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
30 °C
28.4°C29.9°C
0 BF 19%
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / "Παρελθόν" ο Γιάγια Τουρέ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / "Παρελθόν" ο Γιάγια Τουρέ

Xθες το πρωί ο "παροπλισμένος" από τον Πέδρο Μαρτίνς Γιάγια Τουρέ πήγε στο προπονητήριο του Ρέντη και αποχαιρέτισε τους μέχρι χθες συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και το απόγευμα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να λήξει και επίσημα η σύντομη συνεργασία τους. Ακολούθησε η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους. Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και έχει σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα. Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν".

Ο 35χρονος Ιβοριανός μέσος είχε μόλις 5 συμμετοχές (222 αγωνιστικά λεπτά) με τους "ερυθρόλευκους". Έτσι, μετά την παρουσία σε Μπέβερεν, Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Ολυμπιακό, ο Τουρέ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL