Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Κούγιας "απασφάλισε"!

Ο Αλέξης Κούγιας χθες στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή...

Στην ΕΠΟ από χθες τα δελτία των παικτών της ΑΕΛ...

Μετά τον αγώνα της Τούμπας o πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισα Αλέξης Κούγιας, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του Κοτσάνη (συνδ. Δράμας) και όχι μόνο, έκανε λόγο για "κατακάθια που δρουν ανεξέλεγκτα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου", ενώ δήλωσε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει να αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ την 14η αγωνιστική. Χθες πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ κι αφού δεν τον άφησαν να δει "χωρίς ραντεβού" τον πρόεδρο της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα, πήγε στο γραφείο του μέλους της Επιτροπής Δημήτρη Καλύβα και παρέδωσε εκεί τον φάκελο με τα δελτία των παικτών της Λάρισας!

Νωρίτερα η ΕΠΟ είχε ενημερώσει πως παραπέμπει τον Αλέξη Κούγια στον υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, προτρέποντας τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να παρουσιάσει στοιχεία για τις καταγγελίες του: "Οι δημόσιες καταγγελίες του ιδιοκτήτη της Α.Ε Λάρισα ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια είναι εξαιρετικά σοβαρές και προφανώς ευαισθητοποιούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ως νομικός ο κ. Κούγιας γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιου περιεχομένου αναφορές πρέπει να παρουσιάζονται πάραυτα, με στοιχεία και ονόματα, ενώπιον της Δικαιοσύνης".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ποιος ήταν συνεργάτης του Φλώρου είπαμε;

Τόσες μέρες η Ν.Δ. είχε αποφύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιλογή που εντάσσεται, προφανώς, στη στρατηγική του ήπιου πολιτικού κλίματος την οποία ακολουθεί η Ν.Δ. μετά τον ανελέητο πόλεμο τοξικής λάσπης με τον οποίο έφτασε μέχρι τις ευρωεκλογές.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο