Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
ΣΤΙΒΟΣ - ΙΑΑF / Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σεμπάστιαν Κόε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΙΒΟΣ - ΙΑΑF / Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σεμπάστιαν Κόε

Ο Σεμπάστιαν Κόε με τον Προκόπη Παυλόπουλο χθες στο Προεδρικό Μέγαρο...

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος της IAAF Σεμπάστιαν Κόε, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή το "γκαλά" της Βαλκανικής Ένωσης, το οποίο φιλοξενεί η χώρα μας. Τον "ισχυρό άνδρα" της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου συνόδευσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

"Η σταδιοδρομία μου ξεκίνησε στην πόλη σας, στο στάδιο Καραϊσκάκη, το 1975" ήταν το πρώτο σχόλιο του Κόε στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συμπλήρωσε: "Πριν από επτά χρόνια ήρθα πάλι στην Αθήνα για την ολυμπιακή φλόγα ενόψει των αγώνων του Λονδίνου και τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ. Προσπαθούμε να προάγουμε τον αθλητισμό προς όφελος των νέων, της κοινωνίας, της ευγένειας". Ο πρόεδρος της IAAF εξέφρασε την επιθυμία του για τη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης στη χώρα μας: "Ελπίζω σύντομα να φιλοξενήσουμε εδώ, στην Αθήνα, στην πόλη σας ένα πρωτάθλημά μας προκειμένου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νέους".

Νωρίτερα ο πρόεδρος της IAAF, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑΑ) Άρνε Χάνσεν, ο πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης Ντόμπριν Καραμαρίνοφ, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Βαλκανικής 'Ενωσης ξεναγήθηκαν στο Καλλιμάρμαρο και ενημερώθηκαν για την ιστορία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL