Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C24.6°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.9°C
3 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C23.3°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C24.1°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
3 BF 31%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η επιστροφή στη δράση της Σούπερ Λιγκ έφερε ακόμη μία αρνητική εμφάνιση για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, που την οδήγησε στην έβδομη θέση, 12 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε την επόμενη ημέρα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, όπου κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές για έλλειψη προσπάθειας, στηρίζοντας βασικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τη δουλειά του. Ακολούθησε το παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο και για κάποιο διάστημα η "Ένωση" κράτησε μακριά από την εστία της τους "Ολλανδούς". Όμως ήταν αναμενόμενο ότι οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι κάποια στιγμή θα κατάφερναν να πάρουν τη νίκη, όπως και έγινε.

Τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους οπαδούς των δύο ομάδων οδηγούν την ΑΕΚ στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA, στις 13 Δεκεμβρίου, με βαρύ κατηγορητήριο που μπορεί να επιφέρει ακόμη και διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του κοιτάνε να συμμαζέψουν όσο μπορούν την κατάσταση, ώστε να βγάλει η ΑΕΚ χωρίς απώλειες τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή για τις γιορτές, ξεκινώντας από το σημερινό παιχνίδι το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την επικίνδυνη Ξάνθη (7.30 μ.μ., Nova). Ακολουθούν οι αγώνες με τη Λαμία (εντός), τη Λάρισα (εκτός) και τον Λεβαδειακό (εντός). Άλλος δρόμος δεν υπάρχει από το να γίνει το τέσσερα στα τέσσερα και να ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Ουζουνίδης πιστεύει σε ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο και το γνωρίζουμε από τη δουλειά του στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό. Το έμψυχο υλικό που έχει όμως στα χέρια του αυτή την εποχή, με τον Μάνταλο να μην μπορεί να βοηθήσει στην κάθετη δημιουργία και τον Λιβάγια... εκτός τόπου και χρόνου, δεν μπορεί να το ακολουθήσει.  Ίσως κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν αν τροποποιήσει το πλάνο του και ενισχύσουν το ρόστερ του τουλάχιστον τρεις αξιόλογοι ποδοσφαιριστές...

Εξαιρετικές ομάδες ο Άρης και ο Πανθηναϊκός, θα λύσουν τις... διαφορές τους το βράδυ (7 μ.μ., ΕΡΤ) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι γηπεδούχοι, με τον Παντελίδη πλέον στον πάγκο τους, βελτιώθηκαν και αμυντικά. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Δώνη από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται όλο και καλύτερη!

Το απόγευμα στη Βοιωτία ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (5.15 μ.μ., Nova). Αύριο οι συναντήσεις Λαμίας - ΠΑΟΚ (7 μ.μ., ΕΡΤ) και Ολυμπιακού - Παναιτωλικού (7.30 μ.μ., Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL