Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.8°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.9°C20.0°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C17.4°C
5 BF 72%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Με το 1/3 του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ συμπληρωμένο, ο ΠΑΟΚ, με εννέα νίκες και μία ισοπαλία, παρουσιάζεται πλέον ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Με τη σοβαρότητα που επιδεικνύει εντός των συνόρων η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (το Γιουρόπα Λιγκ συνειδητά δεν την ενδιαφέρει) έχει τώρα μπροστά της ένα πολύ βατό πρόγραμμα, στο οποίο, αν καταφέρει και ανταποκριθεί, ίσως βγάλει από τον πρώτο γύρο εκτός μάχης τους ανταγωνιστές του για το πρωτάθλημα! Ο "Δικέφαλος" έχει φτιάξει από πέρυσι μια ισχυρή και ανθεκτική ομάδα, που καταφέρνει να κυριαρχεί ακόμη και στα χειρότερά της! Όλα, λοιπόν, από εδώ και πέρα είναι στο χέρι της...

Στον Ολυμπιακό έχουν καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι στην επίθεση, αφού η ομάδα σκοράρει με το σταγονόμετρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βγάλει ήδη από το... συρτάρι του τη λίστα με τους διαθέσιμους επιθετικούς στην Ευρώπη και έχει ξεκινήσει τη συζήτηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Το διάστημα που ακολουθεί είναι κομβικό για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού βλέπει την ομάδα του να βγαίνει νωρίς έξω από την υπόθεση του τίτλου.

Η ΑΕΚ, χωρίς τη δυναμική που θα έπρεπε να έχει ως ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, συμπλήρωσε τέσσερα μεγάλα παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ χωρίς νίκη! Οι ευθύνες δεν βαρύνουν μόνο τον Ουζουνίδη, αλλά και τους παίκτες του, που δεν μπορούν να "καθαρίσουν" παιχνίδια στα οποία δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες! Η "Ένωση" είναι πλέον μια ομάδα χωρίς μέταλλο, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υψηλή απαίτηση να υπερασπίζεται πρωτεία που κατακτήθηκαν. Αυτό δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος είναι όπως και πέρυσι μια καλή ομάδα, παρότι έχασε τους Ουάρντα, Ντιγκινί και Ντάουντα. Ο εξαιρετικός προπονητής του, ο Αυστριακός Κάναντι, έχει βρει τον... τρόπο να σκοράρουν οι μισοί ποδοσφαιριστές της βασικής εντεκάδας του! Η ομάδα του είναι εξαιρετική και στα μετόπισθεν και ικανή να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό...

Με τη συμπλήρωση των δέκα αγωνιστικών της Σούπερ Λιγκ, ο νέος Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς αν και ξεκίνησε με -6 το πρωτάθλημα! Οι "Πράσινοι" στοχεύουν πλέον στην πρώτη πεντάδα για να κερδίσουν μια θέση που θα οδηγήσει στην Ευρώπη ώστε με αυτόν τον τρόπο να σβήσουν την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Άριστο το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αφού ο Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν τις γνώσεις για να φτιάξουν μια ικανή ομάδα περνώντας πολλές ώρες με τους ποδοσφαιριστές τους.

Σε ανοδική πορεία ο Πανιώνιος του Ανιγκό, με βατό πρόγραμμα στη συνέχεια μπορεί να κοιτάει πάλι την Ευρώπη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL