Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.2°C15.5°C
2 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.3°C
3 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
7 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.9°C13.4°C
0 BF 100%
TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Η ΑΕΚ ξανά στα... βαθιά!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Η ΑΕΚ ξανά στα... βαθιά!

Η ΑΕΚ πρέπει να "παλέψει" όλο το ματς και όχι για 60', όπως στο ΟΑΚΑ...

Με τρεις ήττες σε τρεις αγώνες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ καλείται σήμερα το βράδυ (10.00 μ.μ., Cosmotesport 2) να δείξει αξιόμαχη στο Μόναχο κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν. Η αποστολή της είναι δύσκολη, αλλά και η γερμανική ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της...

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια όχι καλή καμπή, μετά και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, αλλά στα ίδια και χειρότερα -τηρουμένων των αναλογιών- βρίσκεται η Μπάγερν, που την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Μόναχο με τη Φράιμπουργκ και το Σάββατο παίζει στο Ντόρτμουντ με την Μπορούσια, που βρίσκεται επικεφαλής της βαθμολογίας με 4 βαθμούς διαφορά από τους Βαυαρούς.

Η "Ένωση" θα παίξει χωρίς τους Τάσο Μπακασέτα και Μάριο Οικονόμου, που είναι τραυματίες, αλλά και τους Λιβάγια και Λόπες, που εκτίουν σήμερα την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους από την UEFA. Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμένεται να επανέλθει στην κορυφή της επίθεσης ο Κλωναρίδης σ' ένα σχήμα με ιδιαίτερα ενισχυμένο το κέντρο.

Ο Κροάτης τεχνικός της Μπάγερν Νίκο Κόβατς ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο Άριεν Ρόμπεν, καθώς ο Ολλανδός εξτρέμ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι ο Κολομβιανός επιθετικός Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην κνήμη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ή όχι.

Για το ματς είπε: "Αυτό που προέχει είναι ο αγώνας. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή και έχουμε αυτοπεποίθηση. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τους παίκτες. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι, όπως ακριβώς στην Αθήνα. Χρειάζεται να κάνουμε ένα ματς στο οποίο θα νικήσουμε με τρία ή τέσσερα γκολ. Μετά όλα θα είναι πιο εύκολα".

* Η βαθμολογία του ομίλου: Άγιαξ 7, Μπάγερν 7, Μπενφίκα 3, ΑΕΚ 0

* Τα άλλα σημερινά ματς: 7.55 μ.μ. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα, Βαλένθια - Γιανγκ Μπόις, 10.00 μ.μ. Μπενφίκα - Άγιαξ, Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονιέτσκ, Λυών - Χοφενχάιμ, Βικτόρια Πλζεν - Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL