Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΠΟ / Στην ελληνική Εθνική ομάδα ο Βλαχοδήμος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΠΟ / Στην ελληνική Εθνική ομάδα ο Βλαχοδήμος

Την έγκρισή της στο αίτημα της ΕΠΟ να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έδωσε η FIFA και πλέον το μόνο που απομένει είναι το επίσημο κάλεσμά του. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα είχε συμμετοχές με τα κλιμάκια νεότερων ηλικιών της Εθνικής Γερμανίας, δεδομένο που δημιούργησε σύγχυση, ωστόσο η Παγκόσμια Ομοσπονδία του επιτρέπει να ντυθεί στα γαλανόλευκα. Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ:

"Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA) γνωστοποίησε σήμερα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απόφασή της, βάσει της οποίας ο ποδοσφαιριστής Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας ομάδα. Βάσει του σκεπτικού του ανεξάρτητου δικαιοδοτικού οργάνου της Player’s Status Committee της FIFA που έκρινε την υπόθεση, 'τα αιτήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Βλαχοδήμου γίνονται αποδεκτά και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας από την ανακοίνωση της απόφασης'".

"Ενόψει των προκριματικών του Euro 2020 ενδυναμώνουμε την ομάδα μας με έναν ακόμα παίκτη διεθνούς εμβέλειας και ενισχύουμε το ρόστερ του προπονητή. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Εθνικής ομάδας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο" σχολίασε επί του θέματος ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL