Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ / Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρη στην Τούμπα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ / Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρη στην Τούμπα

Ο Άρης επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και σήμερα θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Τούμπα για αναμέτρηση με τον "αιώνιο αντίπαλο" ΠΑΟΚ, όχι για το πρωτάθλημα, αλλά για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ.(Cosmote Sport 1) με τους δύο προπονητές να έχουν την ευχέρεια να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες τους, ειδικά ο ΠΑΟΚ, που παίζει παράλληλα και στο Γιουρόπα Λιγκ. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί ο τερματοφύλακας του "δικεφάλου" Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός αγώνα για τις χειρονομίες που έκανε στο Ηράκλειο, στο ματς με τον ΟΦΗ, από τον αθλητικό δικαστή.

Με τον ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί και ο Ουάρντα, που τιμωρήθηκε από τον Λουτσέσκου επειδή αντέδρασε στην απόφασή του να μην τον πάρει στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Αίγυπτιος μεσοεπιθετικός δεν θα αγωνιστεί και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο. Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμειναν κι οι Βιερίνια, Βαρέλα, Μαουρίσιο και Μαλεζάς. Στον Άρη ο τεχνικός του Πάκο Ερέρα συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Αλβανό αμυντικό Μέργκιμ Μάβραϊ.

Χθες στην Τρίπολη ο Αστέρας νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 68' με τον Μαρτίνεθ και η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ισοφάρισε 6' αργότερα με τον Τζανετόπουλο. Στο 79' ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βάσιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Μανιά. Το 2-1 σημείωσε στο 86' με κεφαλιά ο Βαλιέντε.

Στα άλλα χθεσινά ματς: Βόλος ΝΠΣ - Απόλλων Λάρισας 5-1, ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-2, Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα 1-1.

* Το σημερινό πρόγραμμα: 4.30 μ.μ. Αήττητος Σπάτων - Εργοτέλης, Ξάνθη - ΟΦΗ, 7.00 μ.μ. ΠΑΟΚ - Άρης, Νίκη Βόλου - Κέρκυρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL