Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΠΑΟΚ: "Το παρατραβάει" ο Λουτσέσκου

Eurokinissi

Ξαναμίλησε για "Γερμανία του Χίτλερ"....

Νέες προκλητικές δηλώσεις για τα όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη στην πατρίδα του. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά εξομοίωσε με το χιτλερικό καθεστώς τον τρόπο που έχασε η ομάδα του πέρσι το πρωτάθλημα, κάτι που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο. 'Ετσι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνέπειες για τον Ρουμάνο τεχνικό, που έχει ξεπεράσει τα "εσκαμμένα".

Ένα απόσπασμα της συνέντευξής του: "Ό,τι έγινε πέρσι θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή, αλλά και εκείνοι επίσης. Για μας είναι δυσάρεστο, γιατί είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Πόσες φορές έχεις μια τέτοια ευκαιρία στην καριέρα σου; Όμως και οι άλλοι γνωρίζουν καλά πως πήραν ένα πρωτάθλημα που δεν ήταν δικό τους, ότι το έκλεψαν. Θα ζήσουν με αυτή την ιδέα. Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά τη διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διαχωριστικές γραμμές

Η χθεσινή ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση, πέρα από την έγκριση της αποσύνδεσης της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τις εκλογές και πέρα από τις γνωστές τριβές στο θέμα της εκλογής από...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο