Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ο Πρίγιοβιτς έκανε τη διαφορά...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ο Πρίγιοβιτς έκανε τη διαφορά...

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς...

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο είναι προτιμότερο να είσαι τυχερός από το να είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ το ένιωσε για τα καλά στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Τούμπα. Πήρε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ με καθαρό σκορ (2-0), που όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Δύο φορές τα δοκάρια του Πασχαλάκη στέρησαν το γκολ από την "Ένωση", σε κρίσιμα μάλιστα χρονικά σημεία. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει στην ενδεκάδα του τον Πρίγιοβιτς, τον καλύτερο φορ του πρωταθλήματος, που εκμεταλλεύτηκε δύο ολιγωρίες των κεντρικών αμυντικών της ΑΕΚ (Λαμπρόπουλος, Οικονόμου) και πέτυχε σπουδαία γκολ (29' και 59'), που έκριναν το παιχνίδι.

Ο αγώνας της Τούμπας ήταν πολύ καλύτερος απ' ό,τι περιμέναμε, με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε τη νίκη χωρίς σκοπιμότητες. Βοήθησε πολύ κι ο Φινλανδός διαιτητής Γκεστράνιους, που δεν διέκοπτε τον ρυθμό με συνεχή σφυρίγματα. Η ΑΕΚ του Ουζουνίδη είναι φέτος σαφώς πιο απειλητική, όμως δέχεται εύκολα το γκολ και πρέπει να βρει λύση. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με μυαλό και ψυχή και πήρε το αποτέλεσμα...

Το "4Χ4", εκτός από τον ΠΑΟΚ, έκανε κι ο Παναθηναϊκός, που νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ με τη συνηθισμένη "συνταγή" Δώνη. Οι νεαροί "πράσινοι" εντυπωσιάζουν, κυρίως με το αδιάκοπο τρέξιμο, που δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης στον αντίπαλο. Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ σταμάτησε (1-0) το σερί του Άρη. Ανεβαίνει ο Ατρόμητος (2-0 την ΑΕΛ), εύκολες νίκες για Ξάνθη (3-0 τον ΟΦΗ) και Αστέρα Τρίπολης (2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL