Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
18 °C
14.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.0°C13.9°C
0 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.0°C16.6°C
4 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / "Λευκή" ισοπαλία στο Νέο Φάληρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / "Λευκή" ισοπαλία στο Νέο Φάληρο

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Ολυμπιακού - Ρεάλ Μπέτις 0-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, με την ισπανική να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων (29%-71% ήταν σ' ένα σημείο η κατοχή!), αλλά τον Ολυμπιακό να έχει τις δικές του σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Στο 14' ο Τσιμίκας έκανε σωτήριο τάκλιν στα πόδια του Λορέν Μορόν και στο 30' δυνατό σουτ του Λο Σέλσο έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Κόντρα στη ροή του ματς ο Ολυμπιακός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου στο 40'. Μετά από "επέλαση" του Φορτούνη, ο Ρόμπλες απέκρουσε το σουτ του Ποτένσε και στη συνέχεια ο Χασάν σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 35' ο Νάτχο μπήκε στη θέση του Μπουχαλάκη, που κινδύνευε ανά πάσα στιγμή με αποβολή (είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα).

Στο 50' ο Ποντένσε "βρήκε" στο σημείο του πέναλτι τον Φετφατζίδη, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρόμπλες, για να "απαντήσει" στο 61' ο Γιαννιώτης στο τετ-α-τετ με τον Σέρχιο Λεόν, μετά από μεγάλο λάθος του Βούκοβιτς. Στο 74' ήταν η σειρά του Ρόμπλες να αποκρούσει δυνατό σουτ του Καμαρά και το αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιμίκας.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να παίζει με παίκτη λιγότερο, η Μπέτις είχε την κυριαρχία, όχι όμως και την αποτελεσματικότητα στην τελική ενέργεια. Η "λευκή" ισοπαλία άφησε, μάλλον, και τους δύο -για διαφορετικούς λόγους- ικανοποιημένους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (35' Νάτχο), Φετφατζίδης (71' Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80' Τοροσίδης), Φορτούνης, Χασάν. 
ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Χάβι Γκαρσία, Σέρχιο Λεόν (72' Κανάλες), Τέγιο, Σίδνεϊ, Λορέν Μορόν, Χοακίν (80' Σαναμπρία), Γκουαρδάδο, Μπαραγκάν, Λο Σέλσο (83' Ινούι), Μαντί.

* Στο άλλο ματς του ομίλου: Ντουντελάνζ - Μίλαν 0-1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL