Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
17.5°C20.9°C
1 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.4°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.8°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
2 BF 40%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μπαίνουν στη μάχη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μπαίνουν στη μάχη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μπαίνουν σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Αρχικά (7.55 μ.μ. Cosmotesport 2) ο "δικέφαλος του Βορρά" θα υποδεχθεί την αγγλική Τσέλσι και αργότερα (10.00 μ.μ., Cosmotesport 2) ο Ολυμπιακός την ισπανική Μπέτις. Η αποστολή και των δύο ελληνικών ομάδων είναι πολύ δύσκολη, καθώς οι αντίπαλοι προέρχονται από πολύ μεγάλες ποδοσφαιρικές "σχολές".

""Ξέρουμε ότι η Τσέλσι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, που διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά τις στιγμές που θα έχουμε την μπάλα. Υπάρχει τεράστιο κίνητρο για να παίξουν οι παίκτες. Έχουμε μια ταυτότητα και προσπαθούμε να την κρατάμε σε κάθε αγώνα, χωρίς να έχει σημασία αν παίζουμε με πιο χαμηλού ή πιο υψηλού επιπέδου αντίπαλο" δήλωσε χθες ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου και συνέχισε: "Πρέπει να μπούμε και με το παιχνίδι μας να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Το φαβορί είναι η Τσέλσι".

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που ξαναμπήκε στις προπονήσεις, αλλά θα προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Τσούμπα Ακπόμ και Πόντους Βέρνμπλουμ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν "φρέσκιοι" οι Πέλκας - Λημνιός, που δεν έπαιξαν κόντρα στον ΟΦΗ. Στην αμυντική γραμμή θα υπάρξουν αλλαγές, μετά την αποβολή του Λέο Μάτος στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Είναι πιθανόν το κενό δεξιά να καλύψει ο Βιερίνια και να κάνει ντεmπούτο στην αριστερή πτέρυγα ο Ρουμάνος Αλίν Τόσκα.

Ο τεχνικός της Τσέλσι Μαουρίτσιο Σάρι έχει στη διάθεσή του 21 παίκτες, όχι όμως και τους Αζάρ, Νταβίντ Λουίζ, Κόβατσιτς και Παλμιέρι.

Αλλαγές κι ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού προανήγγειλε αλλαγές ("λόγω κούρασης), στην ενδεκάδα της ομάδας του στο ματς με τη Μπέτις, χωρίς όμως ν' ανοίξει τα χαρτιά του. Για το ματς είπε: "Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις με νίκη. Η ομάδα που θα νικήσει θα βοηθηθεί πολύ για τη συνέχεια, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Οι ομάδες είναι παρόμοιες, έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι θα είναι ισορροπημένο και θα είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε υπομονή όταν δεν θα έχουμε την μπάλα. Θα πρέπει να δείξουμε μέσα στην έδρα μας ότι είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε". Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έμεινε ο ανέτοιμος Γιάγια Τουρέ, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών στην πειραϊκή ομάδα.

Η Μπέτις είναι μια ομάδα με δυνατή άμυνα (δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία ματς του ισπανικού πρωταθλήματος), που της αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά είναι επικίνδυνη και στις αντεπιθέσεις. Δεν ταξίδεψαν στην Ελλάδα ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, που επέστρεψε τραυματίας μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική Πορτογαλίας, και ο Φεντάλ λόγω ασθενείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL