Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η Εθνική μας πήγε στη Βουδαπέστη κυνηγώντας μια νίκη κόντρα στην Ουγγαρία, που θα της έδινε μισή πρωτιά στον όμιλο. Όμως για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε! Έτσι ήρθε η ήττα που αναγκάζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ξεκινήσει το τουρνουά από την αρχή.

Ο Μίχαελ Σκίμπε αυτήν την εποχή έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές - ονόματα στην άμυνα, παίκτες που μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο- πρωτοβουλίας στα χαφ, και επιθετικούς που έχουν το γκολ. Όμως μέχρι τώρα κάτι δεν πάει καλά με το πλάνο, την τακτική και τις αλλαγές!

Για άλλη μια φορά ο Γερμανός προπονητής δείχνει πιεσμένος, όπως στο μεσοδιάστημα από τη συντριβή στο Ζάγκρεμπ έως τη ρεβάνς με τους Κροάτες, αυτή τη φορά όμως με περισσότερη ένταση! Άλλωστε αυτό φάνηκε στο Ταλίν και τη Βουδαπέστη!

Το ρεπό της Σούπερ Λιγκ τελείωσε και το επαγγελματικό πρωτάθλημα ξαναρχίζει με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής. Σήμερα στο... κυρίως πιάτο, νωρίς το απόγευμα στην Ξάνθη η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό (5 μ.μ., ΕΡΤ), λίγο αργότερα η Λάρισα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (6.15 μ.μ., Nova), ενώ το βράδυ διεξάγονται οι συναντήσεις Ατρόμητου - Λαμίας (8 μ.μ., ΕΡΤ) στο Περιστέρι και Ολυμπιακού - Αστέρα Τρίπολης (8.30 μ.μ., Nova) στο Φάληρο. Πάντα μια διακοπή του πρωταθλήματος βγάζει εκτός ρυθμού τις περισσότερες ομάδες και οι εκπλήξεις παραμονεύουν.

Ο Ολυμπιακός είναι γεγονός ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξε ότι πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, σκοράρει εύκολα έχοντας καλή ανάπτυξη και διάθεση για θέαμα, ικανοποιώντας απόλυτα τους φίλους του.

Ο Αστέρας στην Τούμπα, αλλά και στην Τρίπολη κόντρα στην ΑΕΚ, πάλεψε αλλά του έλειψε το γκολ. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι καλοδουλεμένη και θα πάει στο "Καραϊσκάκης" να βάλει δύσκολα... Άλλη μια ευκαιρία να δούμε τον Παναθηναϊκό του Δώνη σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η ΑΕΛ μπορεί να μην έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα, όμως παραμένει απειλητική στην έδρα της...

Ο Ατρόμητος παραμένει δυνατός και φέτος, όμως η Λαμία με τον Μάκη Χάβο πλέον στον πάγκο της αλλάζει... πλάνο.

Στη Θράκη, Ξάνθη και Παναιτωλικός είναι ικανοί για όλα.

Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό (7 μ.μ., ΕΡΤ). Ενθουσιασμός στους "κίτρινους" για τα δύο στα δύο, ο Καταλανός Πάμο Ερέρα έχει δημιουργήσει καλή λάτιν ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL