Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
9.2°C14.0°C
1 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.2°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.1°C
0 BF 100%
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - NATIONAL LEAGUE / Με Ουγγαρία για την πρωτιά η Εθνική μας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - NATIONAL LEAGUE / Με Ουγγαρία για την πρωτιά η Εθνική μας

Ο Κώστας Φορτούνης πλασάρει με επιτυχία για το μοναδικό γκολ στην Εσθονία

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε ιδανικά στη νέα διοργάνωση της UEFA στο Nations League. Στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου της 3ης κατηγορίας νίκησε στο Ταλίν την Εσθονία 1-0, με γκολ του Κώστα Φορτούνη, μετά από συνεργασία με τον Κώστα Μήτρογλου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η Ελλάδα κυριάρχησε στο α' ημίχρονο, είχε και δοκάρι σε φάουλ του Φορτούνη κι ήταν αυτή που βρέθηκε κοντά στο να πετύχει κι άλλο γκολ στην επανάληψη, παρά το γεγονός ότι κατέβασε ρυθμούς.

Σήμερα (9.45 μ.μ., Epsilon TV - Cosmotesport1) δίνει νέο εκτός έδρας παιχνίδι, με την Ουγγαρία, που την 1η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 στο Τάμπερε από τη Φινλανδία. Ο αγώνας θα διεξαχτεί "κεκλεισμένων των θυρών", λόγω τιμωρίας της Ουγγαρίας.

Με νίκη και στη Βουδαπέστη η Εθνική μας ομάδα θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Το κέρδος, αν τερματίσει πρώτη, θα είναι διπλό. Θα ανέβει στη 2η κατηγορία και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του Nations League, που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020, ώστε να έχει δεύτερη ευκαιρία για τα τελικά του Euro 2020, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το "εισιτήριο" από τα προκριματικά.

Ο Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα στο στο σημερινό ματς. Στην άμυνα οι Γιαννούλης - Τζαβέλλας διεκδικούν τη θέση του βασικού αριστερού μπακ αντί του Λυκογιάννη. Ο Ζέκα, που δεν έπαιξε στην Εσθονία, θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, όπως κι ο Τάσος Δώνης, που επίσης δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, είτε στη θέση του Μήτρογλου (αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του στο Ταλίν) είτε στα άκρα αντί ενός εκ των Μάνταλου ή Πέλκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL