Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Εθνική Εφήβων παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εθνική Εφήβων παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο (Video)

Οι Έφηβοι ακολούθησαν πιστά τον δρόμο της δόξας που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν με επιμέρους σκορ 4-1 μετέτρεψε το 3-3 της πρώτης περιόδου σε 7-4, βάζοντας γερές βάσεις για να φτάσει στο στόχο της. Οι Ισπανοί μείωσαν στην τρίτη περίοδο τη διαφορά στα δύο γκολ και ακόμη περισσότερο στην τελευταία (8-9), αλλά η Εθνική ομάδα άντεξε και πήρε την τεράστια νίκη. Κορυφαίος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο Καλογερόπουλος με 3 γκολ.

Θερμά συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εθνική Εφήβων 

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο συγχαρητήριο μήνυμα του, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια για την, εμβληματικής σημασίας, παγκόσμια επιτυχία σας, η οποία σας ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και, ταυτοχρόνως, αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας».

Ν. Βούτσης: Εκ μέρους της Βουλής σας συγχαίρω θερμά για την μεγάλη επιτυχία σας

Συγχαρητήριο μήνυμα στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Ουγγαρία απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής κύριος Νικόλαος Βούτσης. Στο συγχαρητήριο μήνυμα αναφέρει:

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων σας συγχαίρω θερμά  για την μεγάλη σας επιτυχία. Με αυτήν επιβεβαιώσατε για μια ακόμα φορά την μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα αφού  ακολουθήσατε πιστά τον δρόμο που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση. 

Η επιτυχία σας –όπως και οι επιτυχίες το αμέσως προηγούμενο διάστημα άλλων Ελλήνων αθλητών σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις αποδεικνύει σε όλους μας ότι με επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στους στόχους μας μπορούμε να διακριθούμε διεθνώς, μπορούμε με δύναμη και αισιοδοξία να μπούμε σε μια νέα εποχή με αυτοπεποίθηση και δημιουργική διάθεση».

ΣΥΡΙΖΑ: Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο

Συγχαρητήριο μήνυμα του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην εθνική υδατοσφαίρισης εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Σε ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό έρχεται να προστεθεί η τεράστια σημερινή επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο και στον προπονητή της Δημήτρη Κραβαρίτη για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL