Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η τραγωδία της Γένοβας επιδρά και στο ποδόσφαιρο

Το τραγικό γεγονός της κατάρρευσης της οδογέφυρας Μοράντι στη Γένοβα, που οδήγησε στον τραγικό απολογισμό των 39 νεκρών, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο. Η...

Το τραγικό γεγονός της κατάρρευσης της οδογέφυρας Μοράντι στη Γένοβα, που οδήγησε στον τραγικό απολογισμό των 39 νεκρών, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο.

Η διοργανώτρια αρχή του ιταλικού επαγγελματικού πρωταθλήματος, η Λίγκα της Serie A, μετά από σχετικό αίτημα των δύο ομάδων που εδρεύουν στη συγκεκριμένη πόλη (Σαμπντόρια και Τζένοα), αποφάσισε να προβεί στην αναβολή των αγώνων τους που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή. Έτσι οι αναμετρήσεις Σαμπντόρια - Φιορεντίνα και Τζένοα - Μίλαν δεν θα γίνουν και θα οριστεί από την αρμόδια αρχή η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Όπως είναι φυσικό, σε όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις που θα γίνουν θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ενώ οι ποδοσφαιριστές των ομάδων θα φορούν σε ένδειξη πένθους μαύρα περιβραχιόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η ιταλική πόλη κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Δείτε όλα τα σχόλια