Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Συγχαρητήρια Τσίπρα στους αθλητές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συγχαρητήρια Τσίπρα στους αθλητές

"Οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών και των αθλητών μας γέμισαν χαρά και περηφάνια τα εκατομμύρια των Ελλήνων σε όλο τον πλανήτη" τόνισε με χθεσινό μήνυμά του στο FB ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας επισημαίνοντας πως "οι νέες και οι νέοι που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα, με τις διακρίσεις τους στο διεθνές στερέωμα, απέδειξαν ότι με σκληρή δουλειά, αλλά και πίστη στον στόχο, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Για κάποιους από αυτούς, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Κατερίνα Στεφανίδη, οι πρόσφατες επιτυχίες επιβεβαίωσαν ότι πλέον συγκαταλέγονται στους κορυφαίους όλων των εποχών στα αθλήματά τους. Για άλλους, όπως ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά και για άλλους νέους αθλητές και αθλήτριες, έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες.

Όλες και όλοι τίμησαν το εθνόσημο με την παρουσία τους στις διεθνείς διοργανώσεις. Αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα για μια ολόκληρη γενιά και είναι οι κορυφαίοι αντιπρόσωποι μιας χώρας που έχει βρει, μετά από χρόνια, τον βηματισμό της. Τους αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια" κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL