Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου Βακαλόπουλου

Η Σούπερ Λιγκ ειδοποίησε τη Nova ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 25 Αυγούστου. Όμως φτάσαμε στις αρχές Ιουλίου χωρίς να γνωρίζει κανείς, όταν θα τελειώσει, πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν! Επίσης κανείς δεν γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμο το VAR για να χρησιμοποιηθεί και ποιο κανάλι θα δείξει τα παιχνίδια των επτά άστεγων τηλεοπτικών ομάδων, οι οποίες απειλούν ότι θα μπλοκάρουν και το πρωτάθλημα αν τυχόν αρχίσει!

Ξέρετε, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πολύ απλά όταν ασχολούνται άτομα που το γνωρίζουν και η τακτική τους είναι να το κάνουν συνεχώς καλύτερο. Διαθέτεις ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα που ακόμη ασχολείται ο φίλαθλος κόσμος μαζί του. Θέλεις, λοιπόν, να προχωρήσεις σε αλλαγές για να το κάνεις καλύτερο. Δεν το κάνεις άμεσα. Βήμα - βήμα, χρονιά με χρονιά βελτιώνεις ό,τι χρειάζεσαι. Και έτσι προλαβαίνεις ό,τι λάθη μπορούν να υπάρχουν στον νέο σχεδιασμό του.

Στη διαιτησία άλλο χάος. Απλήρωτοι διαιτητές από την προηγούμενη σεζόν (!), αλλά και δυσαρέσκεια για την επιθυμία του Μέλο Περέιρα να φέρει ξένους διαιτητές. Η κουβέντα για τη διαιτησία δεν τελειώνει ποτέ, όμως η ΚΕΑ, εφ' όσον αποφάσισε να επιλέγει παιχνίδια στα οποία θα ήταν καλύτερο να μην χρησιμοποιήσει Έλληνες διαιτητές, πρέπει γρήγορα να προχωρήσει τη διαδικασία... Οι ομάδες σχεδόν όλες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους κάνοντας ταυτόχρονα και μετεγγραφές.

Στην ΑΕΚ τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ στη σειρά μπαίνει και η "κιτρινόμαυρη πολιτεία" στα Σπάτα. Στο μετεγγραφικό παζάρι οι πρωταθλητές έχουν μείνει πίσω, όμως υπάρχει ακόμη χρόνος.

Στον Παναθηναϊκό οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας υπέγραψαν συμβόλαια τριετούς διάρκειας. Στόχος τους να επαναφέρουν την κανονικότητα στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό μάς έκανε εντύπωση ο Πέδρο Μαρτίνς, που με άνεση και με λίγα λόγια παρουσίασε τι ακριβώς θέλει από τους ποδοσφαιριστές του. "Η πίεση στο ποδόσφαιρο σημαίνει ανάκτηση της μπάλας και ο Ολυμπιακός πρέπει να την έχει συνέχεια στα πόδια του. Αυτός θα είναι ο στόχος μας" τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL