Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / Μουντιάλ 2018: "Συγκρούονται" οι πιο επιθετικές ομάδες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / Μουντιάλ 2018: "Συγκρούονται" οι πιο επιθετικές ομάδες

Κριεζμάν και Εμπαπέ τα μεγάλα "όπλα" της Γαλλίας

Δύο μεγάλα παιχνίδια, που θα μπορούσαν να είναι και οι τελικοί του Μουντιάλ 2018, διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Στις 5.00 μ.μ. η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τη Γαλλία και στις 9.00 μ.μ. η Βραζιλία το Βέλγιο.

Στο απογευματινό ζευγάρι υπάρχει ισοδυναμία όσον αφορά την επιθετική λειτουργία των δύο ομάδων. Η Ουρουγουάη έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (στο 2-1 επί της Πορτογαλίας), αλλά θα παίξει χωρίς τον Έντινσον Καβάνι, που τραυματίστηκε ενώ είχε σκοράρει δύο φορές εναντίον της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν κάνει από δύο πολύ καλά παιχνίδια, η Ουρουγουάη στο 3-0 επί της Ρωσίας και η Γαλλία στο 4-3 επί της Αργεντινής. Απόντος του Καβάνι, οι "τρικολόρ" του Κίλιαν Εμπαπέ έχουν ένα μικρό προβάδισμα στα προγνωστικά.

Η Βραζιλία και το Βέλγιο είναι οι πιο επιθετικές ομάδες του Μουντιάλ. Η "σελεσάο" με 7 τέρματα και οι "κόκκινοι διάβολοι" με 11 σχηματίζουν το πιο παραγωγικό ζευγάρι των προημιτελικών. Η εξαιρετική άμυνα της Βραζιλίας, ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναμέτρηση, αλλά η επίθεση του Βελγίου έχει πιο ποιοτικούς παίκτες από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

"Συγγνώμη" από Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε -χωρίς να έχει δίκιο- για "μνημειώδη ληστεία" από τη διαιτησία εις βάρος της Κολομβίας στον αγώνα με την Αγγλία, αλλά χθες ο Αργεντινός άλλοτε μεγάλος "σούπερ σταρ" μετάνιωσε για όσα είπε και ζήτησε συγγνώμη από την "ενοχλημένη" FIFA.

Ο "Ντιεγκίτο" έγραψε στο Instagram: "Παρασυρόμενος από τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή μου στην Κολομβία, είπα την επόμενη ημέρα κάποια πράγματα, το παραδέχομαι, ήταν απαράδεκτα. Ζητώ συγγνώμη από τη FIFA και τον πρόεδρό της Τζιάνι Ινφαντίνο. Αν και μερικές φορές έχω απόψεις αντίθετες με εκείνες των διαιτητών, τρέφω απόλυτο σεβασμό για το έργο -όχι εύκολο- της διεθνούς ομοσπονδίας και των διαιτητών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL