Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.3°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.8°C14.6°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
16.0°C16.0°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C19.1°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.6°C15.7°C
2 BF 69%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Θετική η απόφαση για την εγκατάσταση του VAR στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Υποτίθεται όμως ότι αυτή την εποχή θα ήμασταν στη φάση της υλοποίησης, αλλά ακόμα ούτε ο διαγωνισμός δεν έχει ανακοινωθεί! Χώρια που δεν γνωρίζουμε τίποτα για την εκπαίδευση των διαιτητών κι ας λέει η ΚΕΔ ότι δουλεύει πυρετωδώς! Όλοι όσοι εμπλέκονται με την καλύτερη λειτουργία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μάλλον πρέπει να κάνουν πιο γρήγορα.

Θολό το τοπίο και για το πόσες ομάδες θα έχουμε στη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα. Αλλά είπαμε, σοβαρό πρωτάθλημα μόνο με 18 ή 16 ομάδες υπάρχει. Μια ματιά σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία θα σας πείσει... Εκτός αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν χώρες όπως η Σκωτία, η Ιρλανδία, η Γεωργία, η Λιθουανία, η Μολδαβία, το Καζακστάν και άλλες που δεν... υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Πέρσι, σε ημερίδα για το ποδόσφαιρο, Βαλκάνιοι ποδοσφαιριστές, Πολωνοί, Τσέχοι και Τούρκοι, είχαν συμφωνήσει ότι στην κορυφή του ποδοσφαίρου κάθε χώρας που σέβεται τους φιλάθλους υπάρχει ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπου σε 32 ή 36 αγωνιστικές τελειώνουν όλα. Τα τεχνάσματα είναι για άλλα σπορ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στις 24 Ιουλίου υποδέχεται στην Τούμπα τη δευτεραθλήτρια της Ελβετίας Βασιλεία. Μια ομάδα έμπειρη στην Ευρώπη με επιτυχίες, αλλά στα μέτρα του νέου ΠΑΟΚ, που θα παρουσιαστεί ακόμη πιο ενισχυμένος. Στα σχέδια του Ράζβαν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του είναι να φτάσουν στους ομίλους της διοργάνωσης, πράγμα δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο...

Στο Γιουρόπα Λιγκ, βατή η κλήρωση του Ατρόμητου με την Ντιναμό Μπρεστ. Για τον Αστέρα Τρίπολης υπήρχαν πιο εύκολοι αντίπαλοι από τη Χιμπέρνιαν. Όλα και για τους δύο θα έχουν ξεκαθαρίσει στις 2 Αυγούστου (οι πρώτοι αγώνες 26 Ιουλίου).

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, μέτριο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα. Όλα θα γίνουν καλύτερα όταν φτάσουμε στα προημιτελικά, με τις ομάδες που θα έχουν την καλύτερη άμυνα και τους πιο γρήγορους μέσους... Έτσι παίζεται το ποδόσφαιρο στη σημερινή εποχή. Θυμηθείτε και την Ελλάδα του 2004. Οι Ρώσοι μέχρι τώρα έχουν αυτά τα στοιχεία, αλλά θέλουμε να τους δούμε και στη φάση των 16. Μετά θα έχουμε να πούμε περισσότερα. Σήμερα ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ιαπωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL