Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Για δεύτερη φορά πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο πόλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Για δεύτερη φορά πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο πόλο

Η κορυφή της Ευρώπης βάφτηκε ερυθρόλευκη! Με συγκλονιστική εμφάνιση και κορυφαίους τους Πάβιτς και Φουντούλη, ο Ολυμπιακός νίκησε 9-7 την Προ Ρέκο στον τελικό του final-8 της Γένοβας και κατέκτησε πανάξια το Champions League στην υδατοσφαίριση, για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 3-2, 2-1.

Ν. Βούτσης: Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης

Τα συγχαρητήριά του στην Ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού που χρίστηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κερδίζοντας χθες βράδυ στον τελικό της Γένοβας, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη που κατακτήσατε ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης στο πόλο. Καταφέρατε για δεύτερη φορά στην ιστορία της Ομάδας σας να χριστείτε Πρωταθλητές Ευρώπης και μαζί με το Κύπελλο, σηκώσατε και την Ελλάδα λίγο ψηλότερα, εκπροσωπώντας την χώρα μας επάξια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο.

Ο αθλητισμός και το άθλημά σας, που απαιτεί σκληρή προπόνηση και θέληση, αποτελεί παράδειγμα για τη νεολαία μας. Εύχομαι, πάντα επιτυχίες στις ελληνικές ομάδες μας και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή σας και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για την μεγάλη νίκη σας».

Συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές Ευρώπης από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη και επάξια ευρωπαϊκή σας διάκριση.

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για την κατάκτηση του Champions League από την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Γ. Βασιλειάδης: Ακόμη μια χρυσή σελίδα έγραψε ο Ολυμπιακός

Συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, που κατέκτησε απόψε στη Γένοβα το Champions League, έδωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. «Ο Ολυμπιακός έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο κατακτώντας για 2η φορά την κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Θ. Βλάχου για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα & ευχές να συνεχίσει αυτή η ομάδα να κρατά ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ.Βασιλειάδης.

Συγχαρητήρια του ΣΥΡΙΖΑ στην αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, η αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε της ιταλικής Προ Ρεκό και ανέβηκε για δεύτερη φορά, μετά το 2002, στην ιστορία του στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου της Ευρώπης. 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Η κατάκτηση του Champions League αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL