Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ιούνιος, ο μήνας όπου όλες οι ομάδες ετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι μεγάλοι είναι υποχρεωμένοι να βιαστούν περισσότερο, αφού, εκτός των άλλων, έχουν και την Ευρώπη.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ήδη φτιάξει το πλάνο τους, με τον "Δικέφαλο" του Βορρά να υπερτερεί στο θέμα προπονητή, μια και συνεχίζει με τον ίδιο και επιτυχημένο τεχνικό του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το 80% της ομάδας που είχε πέρσι, και με στόχο να ενισχυθεί χωρίς να χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Αντίθετα, Μαρίνος Ουζουνίδης και Πέδρο Μαρτίνς, σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, έχουν πολύ δυσκολότερη αποστολή, αφού τώρα μαθαίνουν πρόσωπα και πράγματα στα αποδυτήρια των ομάδων που θα δουλέψουν. Βλέπετε, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πρέπει να προετοιμάσουν νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια της Ευρώπης.

Η ΑΕΚ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τον τρίτο προκριματικό γύρο του γκρουπ των πρωταθλητών (7 Αυγούστου) και ο Ολυμπιακός από τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ (9 Αυγούστου). Ο ΠΑΟΚ μπαίνει νωρίτερα στην ευρωπαϊκή μάχη από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του γκρουπ των μη πρωταθλητών (24 Ιουλίου), έχοντας όμως "έτοιμο" το πλάνο του!

Στην "Ένωση" ο Μελισσανίδης πήρε την υπόθεση της τεχνικής ηγεσίας, εκτιμώντας ότι με τον Ουζουνίδη μπορεί η ομάδα να συνδυάζει ουσία και θέαμα. Άλλωστε αυτά που ζητούσε ο Μανόλο Χιμένεθ σε χρήματα για τον εαυτό του και τους συνεργάτες του θα έριχναν έξω τον νέο προϋπολογισμό της ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης είναι γνωστό στον χώρο ότι πρώτα κοιτάζει το οικονομικό κομμάτι και μετά το αγωνιστικό.

Στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι στόχος του σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του είναι να επαναφέρει τους "ερυθρόλευκους" στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο σύλλογός του παρέχει απεριόριστες δυνατότητες (γήπεδο, ακαδημίες) και οι μετεγγραφές θα γίνουν με στόχο να ανέβει επίπεδο η ομάδα.

Στη διαιτησία το ζητούμενο είναι ποιοι θα αντικαταστήσουν τους ρέφερι που θα αποχωρήσουν με απόφαση Περέιρα. Στη "δεξαμενή" της Φούτμπουλ Λιγκ οι επιλογές είναι περιορισμένες και οι αποφάσεις της ΚΕΔ πολύ δύσκολες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL