Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παρέμβαση Αθλητικού Εισαγγελέα για ενδεχόμενη παρουσία οπαδών της Παρτιζάν στον τελικό Κυπέλλου

Eurokinissi

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες οπαδοί της σερβικής ομάδας που είναι «αδελφοποιημένοι» με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με αφορμή καταγγελίες για επικείμενη παρουσία στην Αθήνα οπαδών της Παρτιζάν, ενόψει του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες αλλά και ανώνυμη επιστολή που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο Εφετείο, στην οποία αναφέρεται ότι οπαδοί της σερβικής ομάδας που είναι «αδελφοποιημένοι» με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια για τον τελικό και ετοιμάζουν ταξίδι στην Αθήνα.

Η εντολή του κ. Σιμιτζόγλου προς το τμήμα αθλητικής βίας, είναι να εξακριβώσει αν ευσταθούν όσα αναφέρονται στην επιστολή και εφόσον αποδειχθούν βάσιμα, να υπάρξει σχεδιασμός ώστε να να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο Δένδιας, ο Άδωνις και το πολιτικό έλλειμμα του Κ. Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε τελικά την ιδέα της πρότασης μομφής, μια άθλια κίνηση τακτικισμού, που αποσκοπούσε στο να κερδηθεί χρόνος ώστε να προετοιμαστεί ο δεύτερος γύρος των άθλιων επεισοδίων της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο