Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Συναρπαστικά τα ζευγάρια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τετάρτη η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο τη Ρεάλ Μαδρίτης και μια μέρα πριν η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ τη Ρόμα.

Οι "Βαυαροί" ελπίζουν να μην επαναληφθεί ό,τι και την περασμένη σεζόν, όταν αποχώρησαν από το Σαντιάγο Μπερναμπέου ηττημένοι και με μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία. Σε δύσκολη θέση οι Ισπανοί έπειτα από αυτά που έγιναν στη Μαδρίτη με τη Γιουβέντους. Στη Ρώμη, οι περισσότεροι είναι σίγουροι ότι όλα θα κριθούν στο Ολύμπικο στις 2 Μαΐου!

Οι Άγγλοι προσπαθούν να μη θεωρήσουν τον εαυτό τους μεγάλο φαβορί της συνάντησης. Γνώμη μας, ότι τα πάντα θα κριθούν στην ταχύτητα, στο καθαρό μυαλό, αλλά και στην τύχη.

Στο ποδόσφαιρο, το έχουμε γράψει πολλές φορές, όλα γίνονται. Κερδίζει και ο "αδύναμος". Στο κορυφαίο άθλημα του πλανήτη πολλοί είναι οι αστάθμητοι παράγοντες.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν από λίγες μέρες είχαμε άλλη μια ιστορία αυθεντικού ποδοσφαίρου. Χωρίς παρατράγουδα από διαιτητές, με καθαρή μπάλα, που δημιουργεί αντιθετικά συναισθήματα. Η μαχητική Λάρισα είχε τις κλασικές ευκαιρίες για να βάλει γκολ και να πάρει πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου στις 12 Μαΐου. Η ΑΕΚ, κατώτερη του αναμενόμενου, πήρε την πρόκριση με το γκολ της χρονιάς του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις (94’)!

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν. Υπάρχει παιχνίδι που θα το κρίνει με μια ενέργειά του ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ή με την απόκρουσή του ένας υπέροχος τερματοφύλακας.

Η πρόκριση της "Ένωσης" διέλυσε και τα σενάρια που θα έλεγαν ότι η ομάδα του Χιμένεθ άφησε την ΑΕΛ να προκριθεί για να διευκολύνει την ΕΠΟ, που αντιμετωπίζει τον επικείμενο τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με πονοκεφάλους.

Τώρα, όσον αφορά τη φετινή "πρωταθλήτρια", δεν είναι η ίδια που ήταν πριν από περίπου έναν μήνα. Αυτό είναι ξεκάθαρο αλλά και κάπου λογικό. Η ομάδα του Χιμένεθ, χωρίς πολλές αλλαγές, για εβδομάδες ήταν στην πρίζα και τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται άδεια σε επίπεδο παιχνιδιού και πίεσης, ευτυχώς όμως για την ίδια όχι ψυχολογικά.

Σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ κερδίζει τον Λεβαδειακό και κάνει την πρώτη γιορτή για τον τίτλο.

Όλοι οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ξεκινούν την ίδια ώρα (7 μ.μ.) και μεταδίδονται από τη Nova.

Το πρόγραμμα: Απόλλων - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Ξάνθη, Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, Γιάννινα - Λάρισα, Ατρόμητος - Πλατανιάς, Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός - Λαμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL