Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
FIFA: Την ερχόμενη εβδομάδα η συζήτηση για την Ελλάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

FIFA: Την ερχόμενη εβδομάδα η συζήτηση για την Ελλάδα

Την ερχόμενη εβδομάδα, η FIFA θα συνεδριάσει για να συζητήσει και να αποφασίσει σχετικά με το ενδεχόμενο ποδοσφαιρικό Grexit, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκπρόσωπος της FIFA, η χθεσινή επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου και η συνάντησή του με τον πρόεδρο της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο, δεν σχετίζοταν με τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με την FIFA, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που δημιουργήθηκαν στο ελληνικό ζήτημα, μιας και το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζονται στον Τύπο αρκετά σενάρια.

«Η επίσκεψη, εχθές, στην FIFA από την ελληνική αντιπροσωπεία αποτελούσε μέρος των συνηθισμένων συναντήσεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση των ομοσπονδιών (Member Associations Division) για τους προέδρους και τους Γενικούς Γραμματείς από όλο τον κόσμο και δεν σχετίζονταν συγκεκριμένα με τα πρόσφατα γεγονότα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αρμόδια επιτροπή που είναι υπεύθυνη για θέματα διοίκησης εντός των ενώσεων μελών θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα στη Ζυρίχη για να συζητήσει και να αποφασίσει σχετικά με την έκθεση που έχει υποβάλλει η επιτροπή παρακολούθησης της FIFA για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απάντηση της διεθνούς συνομοσπονδίας προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL