Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στην Ευρώπη χαίρονται με τις ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς εδώ έχουμε τα δικά μας. "Πιστεύουμε στο... θαύμα" έλεγε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στη Ρώμη, αλλά ελάχιστοι συμφωνούσαν μαζί του. Οι ποδοσφαιριστές του, όμως νίκησαν δίκαια με 3-0 τη "χλωμή" Μπαρτσελόνα και η Ρόμα βρέθηκε στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας όνειρα για τον τελικό στο Κίεβο στις 26 Μαΐου! Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης και η Λίβερπουλ, που απέκλεισε με δύο νίκες τη "νεόπλουτη" Μάντσεστερ Σίτι.

Ήταν δύο συναντήσεις διαφήμιση για το ποδόσφαιρο όπου έμειναν έξω τα φαβορί! Στο Μπερναμπέου η Γιουβέντους έφτασε κοντά σε μια απίστευτη ανατροπή (0-3). Αλλά ο Άγγλος διαιτητής της συνάντησης της χάλασε τα σχέδια. Το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ τραβηγμένο και δεν δίνεται σ' ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι που είναι στις καθυστερήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι UEFA και FIFA δύσκολα επιλέγουν Άγγλους διαιτητές σε ημιτελική φάση μουντιάλ και ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βλέποντας τι γίνεται στη Βρετανία.

Για τη Ρεάλ ό,τι έγινε ίσως δεν είναι καλό. Αντίθετα, η Μπάγερν, με την όλη της παρουσία στον θεσμό, δείχνει σοβαρή και έχει πλάνο.

Στη Σούπερ Λιγκ, στον αέρα βρίσκεται η παραμονή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν μετά την αρνητική εξέλιξη που υπήρξε στο Διοικητικό Συμβούλιο για την αλλαγή της ποινής αδειοδότησης. Χαρακτηριστικά, το Δ.Σ. δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας, που όμως δημιουργήθηκε τεχνηέντως, από τη στιγμή που τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και οι ομάδες που ήθελαν την αλλαγή είδαν ότι στην ψηφοφορία τα "κουκιά" δεν έβγαιναν.

Πάντως στο "πρώτο" στρατόπεδο "άπαντες" υποστηρίζουν ότι ο σύλλογος δεν θα κινδυνεύσει και η ΠΑΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες γι' αυτό! Δηλαδή ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει τα χρήματα που χρειάζονται, αφού αυτή την εποχή είναι η μόνη σοβαρή λύση.

Στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς έπιασε δουλειά, μίλησε με τον Χρήστο Κόντη, θα δει τους παίκτες της ομάδας στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος και θα ετοιμάσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θέλει.

Στην ΑΕΚ εμπιστεύονται το έμψυχο υλικό τους, το θεωρούν αρκούντως ανταγωνιστικό και δεν θα προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές.

Σήμερα οι "πρωταθλητές" παίζουν το βράδυ στα Περιβόλια (7.30 μ.μ.) με τον ουραγό Πλατανιά, ενώ γίνονται και οι αγώνες Λάρισας - Παναιτωλικού (3 μ.μ.), Ξάνθης - ΠΑΣ Γιάννινα (5.15 μ.μ.) και Παναθηναϊκού - Ατρόμητου (5.15 μ.μ.).

Αύριο ο αγώνας Ολυμπιακού - Κέρκυρας (7.30 μ.μ.) στο Φάληρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL