Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνάντηση Ν.Τοσκα - Γ.Βασιλειάδη για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα

Η κοινή ομάδα εργασίας μεταξύ του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του υφυπουργείου Αθλητισμού που αποφασίστηκε να συσταθεί για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, θα υποβάλλει τις προτάσεις της μέχρι το τέλος Απριλίου

Σύσταση κοινής ομάδας εργασίας για την καταπολέμηση της βίας, αποφασίστηκε χθες αργά το βράδυ στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε η σύσταση κοινής ομάδας εργασίας για τον καθορισμό των αναγκαίων τεχνικών και νομοθετικών αλλαγών και στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου πλαισίου ασφαλούς διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων και αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Η ομάδα εργασίας θα υποβάλλει τις προτάσεις της μέχρι το τέλος Απριλίου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παραβρέθηκε και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ καθώς και υπηρεσιακά στελέχη των δύο υπουργείων.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο