Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Έχει τρεις ημέρες ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει το -3
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έχει τρεις ημέρες ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει το -3

Εκ νέου αντιμέτωπος με την απειλή αφαίρεσης βαθμών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά λόγω των ληξιπρόθεσμων αφειλών προς τον Γενς Βέμερ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο είχε εκδικάσει την περασμένη εβδομάδα την προσφυγή του Γερμανού ποδοσφαιριστή, εξέδωσε σήμερα την απόφασή του, με την οποία επιβάλλεται στους «πράσινους» ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Super League, εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της απόφασης και μέχρις ότου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προβεί στην πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του πρώην παίκτη της.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL