Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
Δεύτερος γύρος συναντήσεων του Γ.Βασιλειάδη με τις ΠΑΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεύτερος γύρος συναντήσεων του Γ.Βασιλειάδη με τις ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με το δεύτερο γκρουπ των ΠΑΕ που υποδέχτηκε στο γραφείο του. Ο υπουργός, υποδέχθηκε τους Αλέξη Κούγια (ΑΕΛ), Κωνσταντίνο Κολοκυθά, Δημήτρη Βαγιάκο (Λεβαδειακός), Θεοδόση Τσικνή (Λαμία) και Παναγιώτη Μονεμβασιώτη (Απόλλων Σμύρνης).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα εδώ. Είστε το δεύτερο γκρουπ ομάδων που βλέπω, με στόχο να σας ενημερώσω για τις συνομιλίες και τα προβλήματα που υπάρχουν από τις συζητήσεις με τη FIFA και την UEFA. Πρέπει να χαράξουμε την επόμενη ημέρα, καθώς βρισκόμαστε σε μία οριακή κατάσταση. Αποτέλεσμα συσσωρευμένων λαθών και αστοχιών. Βλέπουμε ότι σε πολλούς τομείς υπάρχει ελπίδα, αλλά συμβαίνουν περιστατικά σαν αυτό και μας γυρίζουν πίσω», τόνισε στο καλωσόρισμά του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Το επίκεντρο των συζητήσεων ήταν για μια ακόμη φορά η αυστηροποίηση των ποινών, καθώς και μέτρα για την καταπολέμηση της βίας, όπως η απομάκρυνση της αστυνομίας από τους αγωνιστικούς χώρους και η ανάληψη της πλήρους ευθύνης από τις ΠΑΕ.

Οι προγραμματισμένες συναντήσεις του Γιώργου Βασιλειάδη με τις ΠΑΕ ολοκληρώνονται αύριο με τη συνάντηση με την ΠΑΕ Κέρκυρα.

Οι επαφές του υφυπουργού συνεχίζονται, με στόχο να ενημερώσει όλες τις ομάδες για τις εξελίξεις και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, αλλά και να ακούσει τις θέσεις των εκπροσώπων των ΠΑΕ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL