Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σειρά επαφών του Γ. Βασιλειάδη με εκπροσώπους ΠΑΕ

Eurokinissi

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών- Αντίθετος ο πρόεδρος της Super League με την διακοπή του πρωταθλήματος

Ύστερα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ο Γ. Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τους πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Super League Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση αντίστοιχα, ενώ έχει σταλεί πρόσκληση για συνάντηση και σε μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα για την Τετάρτη στις 17.00 έχουν κληθεί στο γραφείο του υφυπουργού οι ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα (17.00.) την Πέμπτη οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός.  

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη να διακόψει το πρωτάθλημα, ζητώντας την άμεση επανέναρξη του.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών σε όλες τις ομάδες. Υφίσταται νόμος, υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες όπου ανήκουν και αυτή είναι η δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, πάντα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς, εμείς θα είμαστε αρωγοί με συγκεκριμένες προτάσεις που και έχουμε καταθέσει και θα επαναφέρουμε», ανέφερε ο Γ. Στράτος και συμπλήρωσε:

«Δεν τίθεται κανένα θέμα διάστασης απόψεων. Καταθέσαμε την άποψη του συνόλου των μελών μας, θεωρούμε πως η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα και αντίθετα οδηγεί σε οπισθοδρόμηση από τον ευκταίο σκοπό, χώρια του ότι μπορεί να αποτελέσει ένα απρόσμενο άλλοθι για όσους θα ήθελαν να κρυφτούν πίσω από αυτή και ζητήσαμε την ταχύτατη επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Θα είμαστε παρόντες σε ό,τι ζητηθεί στο μέτρο που μας αναλογεί».

Δείτε όλα τα σχόλια