Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.9°C
1 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.2°C
2 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
28.8°C28.8°C
3 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.3°C
2 BF 88%
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ / "Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ / "Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό"

Οι συμμετέχοντες "αστέρες" του παρελθόντος σε πλήρη παράταξη...

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying, φιλικός αγώνας μπάσκετ με τίτλο "Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό".

Την Τρίτη 6 Μαρτίου το Κλειστό της Νήαρ Ηστ κατακλύστηκε από 1.124 μαθητές με 68 εκπαιδευτικούς από 16 σχολεία της Αττικής, που παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ "Βόρειων" και "Νότιων". Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και οι πρώην Διεθνείς Ποδοσφαιριστές - Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 σχημάτισαν μεικτές ομάδες, με κύριο χαρακτηριστικό της κάθε ομάδας τον τόπο καταγωγής ή διαμονής των αθλητών (Θεσσαλονίκη - Αθήνα), ενώ νικητές, με σκορ 86-84, αναδείχθηκαν οι "Βόρειοι".

Στην ομάδα των «Βόρειων», με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη, συμμετείχαν οι: Γιώργος Καραγκούνης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νάσος Γαλακτερός, Βασίλης Τσιάρτας, Γιάννης Γιαννούλης και Νίκος Μπουντούρης.

Με την ομάδα των «Νότιων» και προπονητή τον Τάκη Κορωναίο αγωνίστηκαν: Κώστας Κατσουράνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Νίκος Τόλιας, Γιώργος Καραμέρος, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Σάκης Τζαλαλής, Μάκης Δρελιώζης, Μιχάλης Υφαντής και Τάκης Φύσσας.

Οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την καταπολέμηση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying θα συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με το μήνυμα: "Μην το βάζεις κάτω! Be positive! Υπάρχουν λύσεις, αρκεί να μιλήσεις!".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL