Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.5°C28.8°C
4 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C19.1°C
5 BF 88%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Λένε πως η επιτυχία σε έναν στόχο επιτυγχάνεται όταν έχεις καλή ψυχολογία, θέληση και σταθερότητα σε αυτό που κάνεις. Αν προσθέσουμε την προσήλωση και τη σκληρή δουλειά, τότε βρίσκουμε την επιτυχία της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν. Η "Ένωση" έχει δοκιμαστεί σε παιχνίδια μεγάλης δυσκολίας και στα περισσότερα έχει περάσει με θετικά αποτελέσματα.

Μελετημένη η τακτική του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει στόχο να εξουδετερώνει τα ατού των αντιπάλων του και στη συνέχεια να βγάζει επιθέσεις! Θυμηθείτε το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" όπου η ΑΕΚ το πήγε στην αρχή συντηρητικά, και τι έγινε στο τέλος. Η επιλογή αυτή -σίγουρα και με τη βοήθεια της τύχης- αποδίδει. Στο ποδόσφαιρο η τύχη έχει σημαντικό ρόλο, όμως πρέπει να έχεις και ικανότητες...

Σήμερα το βράδυ, στην Τούμπα (7.30 μ.μ.), η "Ένωση" παίζει όλο το πρωτάθλημα και ο Χιμένεθ θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια τακτική. Άλλωστε για τους "κιτρινόμαυρους" είναι ευνοϊκή και η ισοπαλία, αλλά, όπως τονίζουν οι ίδιοι, το... στοίχημα είναι πολλαπλό!

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ παίζει μόνο για τη νίκη και είναι υποχρεωμένος να βγει από την αρχή μπροστά. Είναι αναγκασμένος να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Λουτσέσκου διαθέτει ποδοσφαιριστές διαπιστωμένης ποιότητας, ικανούς για όλα.

Στην Τρίπολη, κόντρα σ' έναν ψυχωμένο αντίπαλο όπως ο Αστέρας, κάπου... έχασαν τη συνοχή τους, όπως και το σημαντικό για τους ίδιους παιχνίδι. Τώρα, οι ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί είναι πιθανό να έχουν επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, όταν διεκδικείς πρωτάθλημα, τις δυνατότητές σου πρέπει να τις δείχνεις στα πιο κρίσιμα και δύσκολα ματς...

Στον Ολυμπιακό όλοι είναι υπό πίεση και μία ακόμη... γκέλα μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία για προπονητή και παίκτες... Ο Γκαρθία δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο, μη έχοντας εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό της ομάδας! Η διοίκηση του συλλόγου (μεγάλες οι ευθύνες της) σε αδιέξοδο, περιμένει τα επόμενα παιχνίδια για να πάρει τις τελικές της αποφάσεις... Το μεσημέρι (3 μ.μ.) στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ουραγό Πλατανιά.

Σε καλό δρόμο η Λαμία υποδέχεται το απόγευμα τον επικίνδυνο Λεβαδειακό (5.15 μ.μ.). Την ίδια ώρα και ο αγώνας Ξάνθης - Παναιτωλικού στα Πηγάδια.

Αύριο στα Γιάννενα (7.30 μ.μ.) δοκιμάζεται ο Απόλλων Σμύρνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL