Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπαλοτέλι κατά Ιταλού γερουσιαστή

ΑΜΠΕ

Μετά την τοποθέτηση του μαύρο Ιταλού γερουσιαστή οποίος εξελέγη στις πρόσφατες ιταλικές εκλογές και ο οποίος τάσσεται υπέρ της απέλασης των «παράτυπων μεταναστών», ο ποδοσφαιριστής της γαλλικής Νις δήλωσε ότι «ίσως εγώ είμαι τυφλός ή ίσως δεν του το είπαν ακόμη ότι είναι μαύρος. Ντροπή!!!»

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ιταλίας Μάριο Μπαλοτέλι αμφισβήτησε ευθέως τον μαύρο Ιταλό γερουσιαστή, Τόνι Ογουόμπι, ο οποίος τάσσεται υπέρ της απέλασης των παράτυπων μεταναστών και εξελέγη στις εκλογές της 4ης Μαρτίου με το ψηφοδέλτιο της Λέγκας του Βορρά.

«Ίσως εγώ είμαι τυφλός ή ίσως δεν του το είπαν ακόμη ότι είναι μαύρος. Ντροπή!!!», έγραψε ο ποδοσφαιριστής στο Instagram.

Ο ποδοσφαιριστής της γαλλικής Νις ανέβασε στο Instagram και φωτογραφίες του Σαλβίνι με τον Ιγουόμπι, στις οποίες φορούν μπλουζάκια με την επιγραφή: «στοπ στην εισβολή», αναφορικά με τις ροές μεταναστών και προσφύγων.

O ιταλικός Τύπος υπενθυμίζει ότι ο Μπαλοτέλι έχει γίνει πολλές φορές θύμα ρατσιστικών συμπεριφορών στα γήπεδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιον κοροϊδεύουν;

Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σύρθηκαν εχθές στην υπερψήφιση της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Το έκαναν επειδή ήξεραν ότι, αν καταψήφιζαν, θα είχαν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο