Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Γνώμη κάποιων για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου είναι ότι μπορεί να πετύχουν πιο εύκολα απ' ό,τι αυτές του καλοκαιριού (!), γιατί τα κενά των ομάδων είναι ορατά. Εξαιρετική μετεγγραφή έκανε την τελευταία ημέρα η ΑΕΚ, παίρνοντας τον Χουλτ.

Ο Σουηδός είναι καλός ποδοσφαιριστής, γνωρίζει τη Σούπερ Λιγκ και θα βοηθήσει σίγουρα την "Ένωση" στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι τις πρώτες ημέρες του χειμερινού παζαριού ο "δικέφαλος" απέκτησε τους Μασούντ και Μοράν και ειδικά ο πρώτος έχει εξαιρετικά προσόντα, φτάνει να μπορέσει να βελτιώσει πράγματα που έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα η επιστροφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό ήταν μια εξαιρετική κίνηση της ΠΑΕ του Πειραιά, δίνοντας την ευκαιρία στον Γκαρθία να έχει περισσότερες επιλογές μεσοεπιθετικά.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ μπορεί να έχουν μπροστά τους τον ΠΑΟΚ, πιστεύουν όμως ότι μέχρι το τέλος της Σούπερ Λιγκ όλα είναι ανοιχτά.

Ίσως η σημερινή τους συνάντηση το βράδυ (7.30 μ.μ.) στο "Καραϊσκάκης" δείξει τι μπορούν να καταφέρουν στη συνέχεια... Πιο ποιοτικό το ρόστερ του Ολυμπιακού, όμως με καλύτερη συνοχή η ομάδα του Χιμένεθ. Ο Γκαρθία δικαιολογημένα ακόμη ψάχνεται, αλλά γρήγορα πρέπει να βρει τις καλύτερες λύσεις.

Στον ΠΑΟΚ κρατάνε γερά την πρώτη θέση της βαθμολογίας στα χέρια τους και πιστεύουν ότι δεν θα τη χάσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος! Αζεβέδο, Μιχόγεβιτς και Μουλέν, τα νέα αποκτήματα του δικέφαλου και όσοι τους γνωρίζουν λένε πως θα βοηθήσουν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κατορθώσει να βρει η ομάδα του τον κατάλληλο ρυθμό και να δείχνει ικανή να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Γιάννενα, κόντρα στον ασταθή φέτος ΠΑΣ (3 μ.μ.), και φαίνεται ικανός να φύγει με το τρίποντο στις αποσκευές του από την Ήπειρο. Ο Ατρόμητος ξαναπλησίασε την κορυφή, είναι καλύτερος από τη Λαμία και κοντά σε ακόμη μια νίκη το απόγευμα (5.15 μ.μ.) στη Φθιώτιδα.

Η Κέρκυρα δείχνει πως μπορεί να σωθεί, αλλά και να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό (5.15 μ.μ.). Σπουδαίο παιχνίδι αύριο στα Χανιά. Ο ουραγός Πλατανιάς κερδίζει τον Απόλλωνα και ελπίζει ή δεν τα καταφέρνει και πέφτει.

ΣΗΜ.: Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL