Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου Βακαλόπουλου

Ολοκληρώθηκε αισίως ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και ο Ολυμπιακός βρέθηκε στη γνώριμη θέση του πρωταθλητή χειμώνα, παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα!

Ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει την ενίσχυση του έμψυχου υλικού του γνωρίζοντας τις δυσκολίες του δεύτερου γύρου (συνολικά τέσσερις ομάδες στην κορυφή!). Κάτι που η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα του αρνηθεί.

Στο πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας, κάθε νίκη έρχεται με κόπο. Στον Πειραιά γνωρίζουν ότι η αποφυγή της εσωστρέφειας είναι το "κλειδί" για τον φετινό τίτλο... Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν ότι η αυτοπεποίθηση, το πάθος και το πλάνο δημιουργούν πρωταθλητές και ο προπονητής του Ολυμπιακού, χρόνια σε αυτόν τον χώρο, με επιτυχίες και σε άλλες ομάδες, έχει την τεχνογνωσία να κρατήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ...

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μαζί, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο, δείχνουν ότι θα κυνηγήσουν τον φετινό τίτλο με όλες τους τις δυνάμεις.

Αναπάντεχη η γκέλα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Απόλλωνα. Καμία δικαιολογία για τον Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του. Χωρίς πάθος η "Ένωση" στο τερέν, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα!

Ο Ιανουάριος είναι κοντά, όπως και οι μετεγγραφές του χειμώνα. Το αρμόδιο επιτελείο της κιτρινόμαυρης ομάδας με επικεφαλής τον Νίκο Λυμπερόπουλο έχει αποφασίσει να κινηθεί γρήγορα για τέσσερις τουλάχιστον μετεγγραφές ώστε και ο Χιμένεθ να έχει περισσότερες επιλογές για τον καταρτισμό μιας ισχυρής ενδεκάδας, που θα παίζει εξίσου καλά σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ με το τέλος του πρώτου γύρου κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το 2017 (τέσσερις νίκες - μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια του) κερδίζοντας τη χαμένη εμπιστοσύνη του κόσμου του, ενώ, πάνω απ' όλα, βρίσκει την ηρεμία στις τάξεις του, κάτι που δεν είχε πριν από λίγο καιρό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχεδιάζει τώρα τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς, αφού ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες της ομάδας (δύο αμυντικούς, δύο μεσοεπιθετικούς) ώστε να επιτευχθεί ο βασικός στόχος του "δικεφάλου", που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η έκπληξη του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ είναι σίγουρα ο Ατρόμητος. Πολύ κοντά στα τρία μεγάλα φαβορί του τίτλου, με απροσπέλαστη άμυνα και καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά, παραμένει αουτσάιντερ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL