Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σήμερα η ανάδειξη της κορυφαίας

Σήμερα το βράδυ στο Gala της IAAF στο Μονακό αναμένεται να ανακοινωθεί η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς, με την Κατερίνα Στεφανίδη να βρίσκεται στην τελική τριάδα των υποψηφίων

Στην τελική τριάδα των υποψηφίων για τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας της χρονιάς βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη, με τους νικητές και τις νικήτριες να ανακοινώνονται σήμερα το βράδυ στη διάρκεια του Gala της IAAF στο Μονακό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ πρόσφατα αναδείχθηκε κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια και θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση και του παγκόσμιου τίτλου. Συνυποψήφιά της είναι η πρωταθλήτρια των συνθέτων από το Βέλγιο Ναφισάτου Τιάμ και η καλύτερη δρομέας μεγάλων αποστάσεων Αλμάζ Αγιάνα από την Αιθιοπία, που είχε αναδειχθεί κορυφαία και το 2016.

Στους άνδρες δεν είναι καν υποψήφιος ο Γιουσέιν Μπολτ, που έχει αναδειχθεί έξι φορές κορυφαίος του κόσμου στην καριέρα του, καθώς φέτος "έκλεισε" την καριέρα του. Υποψήφιοι είναι ο άλτης του ύψους από το Κατάρ Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ, ο Βρετανός δρομέας Μο Φάραχ, που πρόσφατα έγινε και σερ, και δρομέας των 400μ., κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Γουέιντ Βαν Νιέκερκ από τη Νότια Αφρική.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένα ιστορικό βήμα

Η πρόθεση του γειτονικού μας λαού, να τελειώσει η εθνικιστική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, είχε εκφραστεί από το δημοψήφισμα. Ο επιδέξιος χειρισμός της αποχής και των προβλημάτων...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο