Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σήμερα η ανάδειξη της κορυφαίας

Σήμερα το βράδυ στο Gala της IAAF στο Μονακό αναμένεται να ανακοινωθεί η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς, με την Κατερίνα Στεφανίδη να βρίσκεται στην τελική τριάδα των υποψηφίων

Στην τελική τριάδα των υποψηφίων για τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας της χρονιάς βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη, με τους νικητές και τις νικήτριες να ανακοινώνονται σήμερα το βράδυ στη διάρκεια του Gala της IAAF στο Μονακό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ πρόσφατα αναδείχθηκε κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια και θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση και του παγκόσμιου τίτλου. Συνυποψήφιά της είναι η πρωταθλήτρια των συνθέτων από το Βέλγιο Ναφισάτου Τιάμ και η καλύτερη δρομέας μεγάλων αποστάσεων Αλμάζ Αγιάνα από την Αιθιοπία, που είχε αναδειχθεί κορυφαία και το 2016.

Στους άνδρες δεν είναι καν υποψήφιος ο Γιουσέιν Μπολτ, που έχει αναδειχθεί έξι φορές κορυφαίος του κόσμου στην καριέρα του, καθώς φέτος "έκλεισε" την καριέρα του. Υποψήφιοι είναι ο άλτης του ύψους από το Κατάρ Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ, ο Βρετανός δρομέας Μο Φάραχ, που πρόσφατα έγινε και σερ, και δρομέας των 400μ., κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Γουέιντ Βαν Νιέκερκ από τη Νότια Αφρική.

Δείτε όλα τα σχόλια