Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου Βακαλόπουλου

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έχασε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση και αυτό σίγουρα οφείλεται σε λάθη και παραλείψεις, αφού στο πιο κρίσιμο σημείο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Η ομάδα του Σκίμπε ειδικά στο πρώτο παιχνίδι αδίκησε τον εαυτό της! Χωρίς πάθος, δύναμη και ψυχή στο ποδόσφαιρο, δεν πηγαίνεις πουθενά. Σίγουρα καλύτερη ομάδα η Κροατία με μεγάλα αστέρια στο δυναμικό της, όμως και άλλες φορές η Ελλάδα αντιμετώπισε πολύ ανώτερους αντιπάλους, αλλά με κατάθεση ψυχής και πλάνο ανέτρεψε τα προγνωστικά!

Ο Σκίμπε "διάβασε" εντελώς λάθος και τα δύο παιχνίδια με τους Κροάτες, όπως είχε κάνει και με τους Εσθονούς (!), αλλά τότε δεν το πληρώσαμε. Ο Γερμανός προπονητής μάλλον νομίζει ότι επιτυχία για την Εθνική μας είναι να φτάνει στα μπαράζ!

Ίσως είναι, όταν χρησιμοποιείς στα χαφ τους Τζιώλη και Μπακασέτα, ενώ στη Σούπερ Λιγκ υπάρχουν πολλοί καλύτεροι ποδοσφαιριστές... Ο Σκίμπε απέτυχε και μάλλον έχουν δίκιο όσοι τονίζουν ότι απαιτείται η στροφή της Ελλάδας σε έναν τεχνικό που γνωρίζει τη Σούπερ Λιγκ, χωρίς να ξεκαθαρίζουν αν αυτός θα είναι ντόπιος ή ξένος...

Σούπερ Λιγκ

Το... ρεπό του επαγγελματικού πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τελείωσε και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση βρίσκει τον Παναθηναϊκό να δίνει ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι στη Λεωφόρο, κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ (7.30 μ.μ.), με οικονομικά και διοικητικά προβλήματα για τα οποία δεν φαίνεται καμία λύση στον ορίζοντα.

Ο Ουζουνίδης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής έχουν τη στήριξη του κόσμου. Όμως τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας κάπου έχουν κουράσει και τυχόν αποτυχία στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι ίσως εξαφανίσει και τις τελευταίες σταγόνες υπομονής και διάθεσης για την αγωνιστική στήριξη της ομάδας. Χωρίς Μάνταλο και Γιόχανσον η ΑΕΚ, όμως με ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τα κενά, πάει με αξιώσεις στη Λεωφόρο.

Νωρίς το αμφίρροπο παιχνίδι Ξάνθης - Πανιωνίου (3 μ.μ.), το απόγευμα οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικού (5.15 μ.μ.) και Πλατανιά - Αστέρα Τρίπολης (5.15 μ.μ.). Ισόβαθμος της ΑΕΚ στην πρώτη θέση ο Ατρόμητος, δοκιμάζεται αύριο στην Τούμπα από τον ικανό για όλα ΠΑΟΚ (7.30 μ.μ.).

Σημείωση: Όλοι οι αγώνες μεταδίδοντα από τη Nova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL