Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή της Περιφέρειας Αττικής για τα 40 χρόνια του ελληνικού χάντμπολ στο Πεδίο του Άρεως

Eurokinissi

Από τις 11 το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους χάντμπολ της Αττικής, από τα Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας, από ιδρύματα, οργανισμούς καθώς και προσφυγικές δομές, έπαιξαν χάντμπολ με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, καλλιτεχνών, προπονητών, κ.ά

«Μια μοναδική εμπειρία έζησαν σήμερα στο Πεδίο του Άρεως γονείς και παιδιά στη μεγάλη γιορτή, με τίτλο "40 χρόνια και συνεχίζουμε…", που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων, από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ το 1977 ως σήμερα» σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η εκδήλωση, που χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή παιδιών, εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «BeActive».

Από τις 11 το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους χάντμπολ της Αττικής, από τα Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας, από ιδρύματα, οργανισμούς καθώς και προσφυγικές δομές, έπαιξαν χάντμπολ στο πλαίσιο αγώνων μεταξύ γονιών και παιδιών, με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, καλλιτεχνών, προπονητών, κ.ά.

Παράλληλα διασκέδασαν με τις πρωτότυπες εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση, πέρα από αθλητικό και ψυχαγωγικό, είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για το Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης για προσφυγικές και κοινωνικές δομές, που έχει ιδρύσει, με τη ΓΓ Εμπορίου, η Περιφέρεια Αττικής.

Ήταν μια γιορτή που εντάσσεται στην αλυσίδα εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια σε συνεργασία με φορείς, προκειμένου να ανοίξει το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες με αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χθες το θυμήθηκε

Η Ντόρα Μπακογιάννη μας είπε χθες πόσο χάρηκε που από την εξαφάνιση των Σοσιαλδημοκρατών και τη μεγάλη πτώση της Δεξιάς στη Βαυαρία ευνοήθηκαν οι Πράσινοι και όχι η Ακροδεξιά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο