Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Γιορτή της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως την Κυριακή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιορτή της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως την Κυριακή

Μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως διοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Πρωτομαγιάς, με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε…» εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων (1977-2017) από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ. 

Την, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 14.00 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αίθουσα «Έλλη Παππά», στο γραφείο 101 στο Ισόγειο (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι), διοργανώνεται συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση που εγγράφεται στη συστηματική προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής να ανοίξει το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων αθλητισμού και πολιτισμού. Η δράση εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «Be Active», που υλοποιείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο Πεδίο του Άρεως θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους χάντμπολ της Αττικής, από τα Δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από τις προσφυγικές δομές, ιδρύματα και οργανισμούς, θα παίξουν χάντμπολ και θα διασκεδάσουν σε μία πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις. 

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι «πρόκειται για μία γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, ενώ περιλαμβάνει ενημέρωση για ιατρικά θέματα. Παράλληλα, θα διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε γονείς - παιδιά, ενώ θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, διεθνείς αθλητές, πολιτικοί, προπονητές και δημοσιογράφοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL