Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.7°C19.7°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C20.8°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.8°C17.8°C
1 BF 51%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Πάει και αυτό. Το περιμέναμε. Δεν συζητούσαμε καν το ενδεχόμενο να μην επικρατήσουμε του αδύναμου Γιβραλτάρ στο "Καραϊσκάκης". Η σκέψη ήταν στα μπαράζ. Ήταν όμως ένα ακόμη παιχνίδι, το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δεν είναι για να προσφέρει θέαμα. Απλώς δεν το έχει.

Η άμυνα σε όλους τους χώρους είναι το καλό της σημείο. Η ομάδα του Σκίμπε δεν είναι ιδιαίτερα ικανή στην παραγωγή φάσεων. Δεν λέμε, κάποιους αυτοματισμούς και συνδυασμούς βγάζει όταν οι Φορτούνης, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος και Σταφυλίδης με τη συνδρομή του Μήτρογλου βρεθούν σε καλή μέρα, όμως αυτό δεν φτάνει με αντίπαλες ομάδες με σπουδαίες μονάδες απέναντί μας. Με τα μπαράζ, λοιπόν, να έρχονται, η προσήλωση στον αμυντικό τομέα, αλλά και οι αντεπιθέσεις, είναι το όπλο που μπορεί να μας στείλει στην τελική φάση, το καλοκαίρι στη Ρωσία. Τις αδυναμίες μας τις γνωρίζουμε, και είναι σημαντικό ότι θα βρεθούμε σε αυτή τη διαδικασία με αντίπαλο μια από τις ομάδες της Ιταλίας, της Κροατίας, της Δανίας και της Ελβετίας. Η Εθνική μας ομάδα, βλέπετε, βρίσκεται στο γκρουπ των ανίσχυρων στη μεθαυριανή κλήρωση στη Ζυρίχη (3 μ.μ.). Γνώμη μας... μακριά από Ιταλία και Κροατία.

"Καθηγητές" του ποδοσφαίρου οι Ιταλοί, εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές οι Κροάτες... Μάλλον μας ταιριάζουν η Ελβετία, που ήταν όμως εντυπωσιακή στην προκριματική φάση, και η Δανία, που έχει αμυντικά προβλήματα... Από τη μεριά μας απαγορεύονται τα κάθε είδους πειράματα. Δοκιμές και αλλαγή τακτικής δεν χωράνε.

Σούπερ Λιγκ

Το πρωτάθλημα αρχίζει μετά το ρεπό λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας. Τέσσερις οι συναντήσεις σήμερα για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Νωρίς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία (4 μ.μ.), το απόγευμα διεξάγονται οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρας (6.15 μ.μ.) και Παναιτωλικού - Λεβαδειακού (6.15 μ.μ.), ενώ το βράδυ η σημαντικότερη συνάντηση ανάμεσα στην Ξάνθη και την πρωτοπόρο ΑΕΚ (8.30 μ.μ.). Αύριο ο Παναθηναϊκός που δεν βρίσκει λύση στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίζει τη Λάρισα (7.30 μ.μ.) στη Λεωφόρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL