Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Βασιλειάδης: Οι υπεύθυνοι του επεισοδίου στο Καραϊσκάκη θα ταυτοποιηθούν

Eurokinissi

«Είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Θα γίνουν οι ταυτοποιήσεις αν δεν έχουν γίνει ήδη. Είμαι πεπεισμένος ότι η αστυνομία θα κάνει σωστά τη δουλειά της»

Καμία ανοχή σε όσους δημιούργησαν το επεισόδιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον ξυλοδαρμό του οπαδού του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να δείξει η Πολιτεία, κάτι που τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην αστυνομία, τονίζοντας πως είναι σίγουρος πως οι εμπλεκόμενοι θα ταυτοποιηθούν και θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

«Δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε. Είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Θα γίνουν οι ταυτοποιήσεις αν δεν έχουν γίνει ήδη. Δεν μπορώ να πω κάτι επιπλέον. Είμαι πεπεισμένος ότι η αστυνομία θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Φαίνεται πάντως ότι αυτοί που πρέπει να προβληματιστούν, έχουν προβληματιστεί για το θέμα της βίας. Θα πρέπει όλοι να σοβαρευτούμε για να μπορέσουμε να κάνουμε αθλητικές διοργανώσεις που θα κοιτάμε μόνο τα αθλητικά δρώμενα και τίποτε άλλο» δήλωσε ο Γ. Βασιλειάδης.

Το επεισόδιο ξυλοδαρμό ενός οπαδού που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού, στη «Θύρα 7» του «Γ. Καραϊσκάκης», σημειώθηκε στο 70ό λεπτό του αγώνα και στιγμάτισε τη νικηφόρα αναμέτρηση της εθνικής μας.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προοδευτικές συγκλίσεις: ποιοι και με ποιους

Η ανάγκη μιας εναλλακτικής πρότασης για την Ευρώπη αναδεικνύεται πλέον με ολοένα σαφέστερο πρόσωπο. Το παραδοσιακό σύστημα εξουσίας βαίνει προς εξαφάνιση. Δυνάμεις πανίσχυρες πριν λίγα χρόνια, όπως...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο