Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: «Συγχαρητήρια στα ελληνικά κουπιά για τη νέα παγκόσμια επιτυχία!»

Το φετινό μετάλλιο αποτελεί το 5ο μετάλλιο που κατακτά στο συγκεκριμένο αγώνισμα η Ελλάδα στα τελευταία 6 παγκόσμια πρωταθλήματα

Η ανακοίνωση από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ:

«Θερμά συγχαρητήρια στο πλήρωμα του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών! Θερμά συγχαρητήρια στους, Λευτέρη Κόνσολα, Παναγιώτη Μαγδανή, Σπύρο Γιάνναρο και Νίνο Νικολαϊδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φλόριντα.  

Το φετινό μετάλλιο αποτελεί το 5ο μετάλλιο που κατακτά στο συγκεκριμένο αγώνισμα η Ελλάδα στα τελευταία 6 παγκόσμια πρωταθλήματα. Για τις παγκόσμιες αυτές συνεχόμενες επιτυχίες συγχαίρουμε τους προπονητές, τους συνοδούς και τους ανθρώπους των σωματείων και της ομοσπονδίας!

Η επιμονή, η αγωνιστικότητά σας και οι παγκόσμιες επιτυχίες που προσφέρετε στον ελληνικό αθλητισμό αποτελούν τεράστια παρακαταθήκη για την αναγέννηση του».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο