Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η χωρίς νόημα απόφαση της ΕΠΟ να αρχίσει το Κύπελλο στα μέσα του Σεπτεμβρίου σε συνθήκες καύσωνα, λες και δεν υπήρχαν κενές ημερομηνίες, είχε αποτέλεσμα να διεξαχθούν μετριότατες συναντήσεις, όπου νίκησαν όλοι οι "μεγάλοι" και ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν με την απόδοσή τους ότι αξίζουν να βρουν ρόλο στη βασική ενδεκάδα των ομάδων τους.

Σήμερα στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ δεσπόζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (8.30 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ. Το πιο σημαντικό, λοιπόν, κέρδος των "ερυθρολεύκων" στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο ήταν ο Εμανουέλ Εμενίκε στην κορυφή της επίθεσής του. Με την απόδοσή του και τις περίτεχνες ενέργειές του έδειξε ποιος πραγματικά είναι διαψεύδοντας όσους τον σύγκριναν με τον Καρντόσο!

Δεν είναι ψέμα πως, όταν ενσωματώθηκε ο Νιγηριανός επιθετικός στην υπόλοιπη ομάδα στο Γκενκ, ήταν εντελώς απροπόνητος, επιβεβαιώνοντας και τη φήμη του κλειστού χαρακτήρα. Παρ' ότι όμως στη νέα διαδρομή του είχε και την ατυχία του τραυματισμού του στον προσαγωγό, κατάφερε με τον επαγγελματισμό του, έστω και... αργά, να δείξει ποιος είναι και ότι θα γίνει το μεγάλο επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με την πρωτοπόρο ΑΕΚ...

Ένα ματς που από το αποτέλεσμά του θα φανεί το αν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μπέσνικ Χάσι, που όπως δείχνει δεν μπορεί να διαχειριστεί κατάλληλα το έμψυχο υλικό του! Για τον κρίσιμο αγώνα με την "Ένωση" ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει τρεις ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας και δύο άλλους στα άκρα που θα ανεβοκατεβαίνουν τις πλευρές, αφού πρωταρχικός του σκοπός είναι να μην δεχθεί η ομάδα του γκολ και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

Από την άλλη πλευρά είναι γεγονός πως αυτήν την εποχή η ΑΕΚ διανύει περίοδο φόρμας και ο Μανόλο Χιμένεθ στο παιχνίδι με τη Λαμία για το Κύπελλο προφύλαξε ποδοσφαιριστές, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, με το να γίνει το παιχνίδι στη Ριζούπολη!

Σήμερα ο Ισπανός τεχνικός ίσως ξεκινήσει το παιχνίδι με τον πρωταθλητή με Αραούχο και Λιβάγια στην επίθεση, διακρίνοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αμυντικές αδυναμίες.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα το μεσημέρι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα (4 μ.μ.), ενώ το απόγευμα παίζουν Κέρκυρα - Λεβαδειακός (6.15 μ.μ.) και Πανιώνιος - Λάρισα (6.15 μ.μ.). Αύριο στην Ξάνθη η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (7.30 μ.μ.).

Σημείωση: Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL