Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η επίθεση στην Κ. Στεφανίδη για την εθνικότητά της και η αποστομωτική απάντησή της

Ένα προκλητικό tweet σε βάρος της Κ. Στεφανίδη προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από χρήστες, όσο από τον ΣΕΓΑΣ αλλά και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Η υποψηφιότητα της Κατερίνας Στεφανίδη για την ανάδειξή της ως κορυφαία αθλήτρια στίβου της χρονιάς στην Ευρώπη, δεν άρεσε σε έναν χρήστη του Twitter, ο οποίος αμφισβήτησε το αν είναι... Ευρωπαία η 27χρονη.

Το συγκεκριμένο tweet προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από χρήστες αλλά και από τον ίδιο τον ΣΕΓΑΣ. «Η Στεφανίδη έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι και το κάνει από μικρή ηλικία. Καλό θα ήταν να προσέχουμε πώς μιλάμε για αυτήν», ήταν η απάντηση του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια, απάντησε και η ίδια η αθλήτρια. «Για να σκεφτώ... μεγάλωσα στην Ελλάδα, αγωνίζομαι για την Ελλάδα και ζω στην Ελλάδα τον μισό χρόνο. Εσύ τι έχεις κάνει για την Ελλάδα;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιον κοροϊδεύουν;

Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σύρθηκαν εχθές στην υπερψήφιση της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Το έκαναν επειδή ήξεραν ότι, αν καταψήφιζαν, θα είχαν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο