Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Γ. Βασιλειάδης: "Αλλάζουμε τη ρότα του ελληνικού αθλητισμού"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Βασιλειάδης: "Αλλάζουμε τη ρότα του ελληνικού αθλητισμού"

Με επιθεώρηση και ομιλία προς τους εργαζόμενους, τους αθλητές της κολύμβησης αλλά και τους γονείς των αθλητών ολοκλήρωσε απόψε το απόγευμα τη σημερινή του δραστηριότητα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού στη σύντομη τοποθέτηση του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εντός των προσεχών ημερών ολοκλήρωση και παράδοση του έργου του κολυμβητηρίου και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους σε αυτό.

«Από αυτό το μετερίζι έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά ακόμα. Να βρίσκουμε λύσεις για το νέο πρόγραμμα του αθλητισμού. Θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης τους πολύ λίγους που απέμειναν και επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο. Καθημερινά οι αγωνίες μας είναι μαζί σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί πριν πέντε μήνες όταν είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο έργο είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και μας έβγαιναν συνεχώς καινούργια λόγω των κακοτεχνιών που έρχονταν στην επιφάνεια. Έτσι αναγκαστήκαμε να πάμε πιο πίσω τις διαδικασίες ώστε να δώσουμε στην αθλητική κοινότητα και νεολαία όπως πρέπει για να μπορούν οι αθλητές, όπως ο πρωταθλητής μας Άρης Γρηγοριάδης που βρίσκεται εδώ μαζί μας και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του, να αθληθούν με πλήρη ασφάλεια. Πλέον μπαίνουμε σε νέα εποχή με τη συνεργασία που έχουμε με την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς να διακινδυνεύουμε την ολοκλήρωση των έργων που έχουμε δρομολογήσει και να μνημονεύσω την προσφορά της εταιρείας Stoiximan. Ακολουθούμε ένα μοντέλο που θα εφαρμόσουμε σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας μέσα στα πολύ στενά οικονομικά πλαίσια που έχουμε και με σεβασμό στο κάθε ευρώ που έχουμε προς διάθεση. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη παρατημένη αθλητικά, από άποψη εγκαταστάσεων. Από το 2004 η πόλη ξεχάστηκε από τις εκάστοτε αθλητικές ηγεσίες και οι εγκαταστάσεις της ρήμαξαν. Με πολύ δουλειά με ευρεσιτεχνίες θα έλεγα καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα και θα κάνουμε περισσότερα. Σήμερα είναι έτοιμο το Ποσειδώνιο και ως το 2019 θα έχουμε αναβαθμίσει το Καυτανζόγλειο ώστε να γίνει το κέντρο του στίβου στην Ελλάδα. Θα βρούμε τρόπους να κάνουμε το Καυτανζόγλειο το καλύτερο στάδιο της χώρας. Ήδη προγραμματίζουμε να περάσουμε σε μια σημαντική συνεργασία με την ρωσική αντιπροσωπεία που φιλοδοξούμε να περάσουν πολλές ρωσικές αθλητικές ομάδες από εδώ για προετοιμασία. Αλλάζουμε την ρότα του ελληνικού αθλητισμού. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι με όλους εσάς και τους εργαζόμενους, με τους αθλητές θα κάνουμε πράξη τους σχεδιασμούς μας. Αυτό το καλοκαίρι ανήκει στον ελληνικό αθλητισμό όπου είμαστε σχεδόν παντού στις κορυφές. Τα λάθη του παρελθόντος μας κυνηγάνε. Με την Βούλα Πατουλίδου είδαμε μερικές αθλητικές εγκαταστάσεις και διαπιστώσαμε τις κακοτεχνίες, τα λάθη του παρελθόντος και τους κακούς σχεδιασμούς. Είμαστε και συνεργαστήκαμε από το πρωί με τους τοπικούς φορείς τους δήμους και συνεργαζόμαστε ιδανικά για να χαρούμε σύντομα και το Κλειστό των βαρέων αθλημάτων. Η αθλητική ηγεσία βρίσκει τρόπους και λύσεις και είμαι πολύ χαρούμενος για την σημερινή μέρα σε σχέση με αυτό που είχαμε μπροστά μας πριν πέντε μήνες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL