Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C22.6°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 86%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.0°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.2°C28.8°C
4 BF 28%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
4 BF 88%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου Βακαλόπουλου

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση στη Ριέκα. Μια πρόκριση που του δίνει το δικαίωμα να χτίσει μια μεγάλη αγωνιστική χρονιά.

Σε όλα αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια της διοργάνωσης, και ειδικά στη φάση των πλέι-οφ, το πρώτο πράγμα που μετράει είναι η προσέγγιση των αγώνων. Αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι ο Μπέσνικ Χάσι πήγε στην Κροατία "ψαγμένος", έχοντας στο μυαλό του την πρώτη συνάντηση στο Φάληρο. Ήταν απολύτως βέβαιος ότι απέναντί του είχε μια δύσκολη ομάδα. Οι παίκτες του δέχτηκαν φάσεις, όμως δεν άφησε τους Κροάτες να επιτεθούν μαζικά, γιατί δεν άφησε σημεία ελεύθερα στον αγωνιστικό χώρο! Οι "ερυθρόλευκοι" δεν υποτίμησαν ποτέ τον αντίπαλό τους και γι' αυτό προκρίθηκαν. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ παίρνοντας τον δύσκολο δρόμο. Έπαιξε τα παιχνίδια με την Παρτίζαν και τη Ριέκα με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.

Στην αξιολόγηση της δυσκολίας των δύο γύρων πριν από τους ομίλους, η διοίκηση του συλλόγου και ο προπονητής κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ποιότητα του έμψυχου υλικού είναι σημαντικότερη της ομοιογένειας. Άλλαξαν κατά πολύ την περσινή ενδεκάδα, αγοράζοντας παίκτες με άριστη τεχνική κατάρτιση και πολλές εμπειρίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Στις διοργανώσεις της UEFA, σε διασυλλογικό επίπεδο, όταν επενδύεις, είναι τις περισσότερες φορές σίγουρο ότι κερδίζεις...

Σούπερ Λιγκ

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος... έκρυβε εκπλήξεις. Σκόνταψαν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, νίκησε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τρίπολη!

Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (7.15 μ.μ.), Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (7.15 μ.μ.), Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης (7.15 μ.μ.), ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (9.30 μ.μ.).

Αύριο στη Λάρισα η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (9.30 μ.μ.). Το απόλυτο φαβορί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενισχυμένος ο Λεβαδειακός, χρειάζεται προσοχή από τους "πράσινους" στη Λεωφόρο! Εξαιρετικό αναμένεται το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη, ένα επίπεδο πιο πάνω ο Πανιώνιος... Με πολύ καλή ψυχολογία ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη του στην Τρίπολη, έχει δυσκολίες το παιχνίδι για την ΑΕΚ. Απογοήτευσαν στην πρεμιέρα Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης...

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL