Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Αρνητική απάντηση για τη δημιουργία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποφάσισαν να δώσουν οι 35 ενώσεις που στηρίζουν την παράταξη Γραμμένου, για τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Απλά εξήγησαν πως η Σούπερ Λιγκ θα εκπροσωπείται με πέντε μέλη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας αρκετά για να εκφράζει όπως θέλει τις θέσεις της! Τις προτάσεις για τις εκλογές στην ΕΠΟ έχει αποστείλει η προσωρινή διοικούσα επιτροπή στη FIFA, οπότε αναμένονται οι αποφάσεις της παγκόσμιας συνομοσπονδίας.

Στις προτάσεις της συμπεριλαμβάνονται η επανεκλογή του προέδρου της ομοσπονδίας σε τρεις θητείες το ανώτερο και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να στελεχώνεται από πέντε μέλη που θα εκλέγονται από την Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά και από τον πίνακα των πρώην διεθνών διαιτητών.

Τώρα στην ΕΠΟ όλοι είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Σκίμπε στην Εθνική μας ομάδα, η οποία στη Βοσνία με την εμφάνισή της απέδειξε ότι μπορεί να ξαναγίνει ομάδα συμπαγής και "δύσκολη" για οποιονδήποτε αντίπαλο! Βλέπεις πάθος, δύναμη, αγωνιστικότητα, πίστη στις δυνατότητές της, αλλά και άριστο κλίμα στα αποδυτήρια!

Μπορεί οι διεθνείς μας να μη θαμπώνουν με την απόδοσή τους, αλλά σίγουρα τους εκτιμάς... Όλα αυτά, μαζί με συνέπεια και τύχη, μπορούν να αποφέρουν μια νέα μεγάλη επιτυχία σε ένα άθλημα που είναι μακράν το ανώτερο από τα υπόλοιπα, και παίζεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναθηναϊκός βαδίζει ολοταχώς προς τη νέα σεζόν με πολλές δυσκολίες, ο οποίες απορρέουν κυρίως από το γεγονός ότι ο Αλαφούζος έχει επιλέξει εκ νέου μια πολιτική λιτότητας και εξορθολογισμού των δαπανών της ΠΑΕ. Ωστόσο είναι δεδομένο πως για μια σειρά από λόγους οι "πράσινοι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα όποια προβλήματα και να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα της νέας περιόδου γιατί απλά αυτό είναι "καταδικασμένοι" να κάνουν...

Στον Ολυμπιακό, οι στόχοι είναι πολλοί από το νέο τεχνικό τιμ. Το θέμα είναι ότι τι αποφάσεις θα πάρουν ο Μαρινάκης, οι συνεργάτες του και οι... άλλοι! Στον ΠΑΟΚ, η αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς από το τιμόνι της ομάδας φέρνει πολλές ανατροπές. Πολλά θα συζητηθούν εκ νέου στην ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να γίνει στροφή 180 μοιρών σε δουλεμένες μετεγγραφικές υποθέσεις. Πάντως, ποιοτικές προσθήκες υποσχέθηκαν ο Μίχελ αλλά και ο Σαββίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL